Mi a különbség a nagy flexek közt?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy van ugyanaz a watt számu, márkáju, de más szinben. Melyik szín jobb, melyik gagyibb?
Pl. a black & decker.
2010. júl. 18. 15:27
1/3 anonim válasza:
Ugyanazok. Amikor vettem a kisflexemet, néztem a pirosat meg a kéket, kék olcsóbb volt, de ugyanaz.
2/3 anonim válasza:
A bosch-nal a kek a profi azt tudom. Talan minosegesebbek a csapagyak, meg kevesebb muanyag van bennuk. MOst neztem egy par Black&Deckert, de mind piros.
3/3 anonim válasza:
általában a szinek márkán belül lényegesek, a boschból a zöld a hobbi a kék a meter kategória.ha jól tudom a black & deckernél nincs ilyen.
A magánvéleményem, hogy ha hobbycélra vásárolsz akkor a Bauhausnak az alpha tools nevű saját márkás dolgai teljesen jó árban vannak, és a minőség is elfogadható, és 5 évig cseregaranciásak.
Szerintem ezeknek nincs versenytársuk a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!