Tudnátok véleményt mondani erről a sarokcsiszolóról?
A páromnak néztem ki, otthoni pici barkácsoláshoz, de a márkához nem nagyon értek meg hogy ebben mekkora erősségű lenne jó.köszönöm ha tud valaki segíteni!
100x inkább ezt, mint a linkben szereplő egyébként kínai gépet.
Az az 5 darab 100 forintos vágótárcsa és koffer nem ér 15 ezer forintot a géppel.
Én tudnék, van ilyenem(nem pont ez, 720 wattos), nem sokat használtam, de idáig bírta...
Az van, hogy van jobb gépem, és erősebb, de téglát, betont sajnálom befogni a Milwaukee-t, vagy a DeWALT-ot.
Tele megy porral...
Bár én a B&D-t 7000ért vettem, ma nem vennék ilyet, ha 14-15ért kapsz makitát, hitachi-t
ha ragaszkodsz a nagyobb teljesítményért:
Az a baj ezekkel a nagyáruházi márkákkal (sajnos B&D is ilyen lett) hogy közük sincs a ráírt teljesítményhez. Bosch, Dewalt, Makita, Metabo, Milwaukee ezek megbízhatóak. Otthonra sem hülyeség megvenni, mert kb. örökké fog tartani, viszont öröm vele dolgozni.
A kínai borzalommal nem lehet barkácsolni, csak szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!