Betonfalra mivel lehetne képet feltenni fúrás nélkül?
Figyelt kérdés
Most festettük ki a lakást és érdekelne, hogy milyen alternatívák vannak képek kiakasztására. Fúrni nem nagyon szeretnék...a kétoldalas ragasztó felejtős, mert visszaszedésnél lekapja a vakolatot is. Az OBI-ban lehet kapni ilyen betonba üthető képakasztókat, ilyen kis tűk vannak rajta, amit belekalapálsz a falba. Erre gondoltam, bár nehezen tudom elképzelni, hogy a kis tűk tényleg masszívan beleüthetők. Valami ötlet?2019. nov. 4. 09:12
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Megpróbálkozom akkor a fúrással.
2019. nov. 4. 10:10
12/16 anonim válasza:
Nekem a képek és faliórák egy része hasonló, de mégsem olyan, akasztókon lóg amilyet bemutattál a linken. Évek óta semmi sem pottyant le.
Viszont kaptál másoktól is használható javaslatot.
13/16 anonim válasza:
Csatlakozom Ssaa-hoz. Órák, képek évek óta.
14/16 anonim válasza:
Évekig lógott nálunk kép hasonlón, mint amit linkeltél. Azt hiszem, panelszög néven árulták, de ebben nem vagyok biztos. Én is nehezen tudtam elképzelni, hogy megmarad a falon, de bizonyított.
15/16 anonim válasza:
Ja, és alig látszott a helye, mikor levettük.
16/16 anonim válasza:
Botond képakasztó néven futott, amikor beütöttem a falba.:)
5-böl 2-3 ment bele a betonba(?), de az ott is maradt évekig!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!