Hova kossem a foldelest?
Figyelt kérdés
Vettem egy csillart, fel is szereltem, mukodik is. Viszont nem tudom, hogy a foldelest hova kell kotni? Nincsen foldelo csavar a buraban. Mit kell ilyenkor csinalni?#földelés #Fodl
2019. okt. 15. 17:26
1/3 anonim válasza:
A földelést 0 ra,testre,mert itt van közösitve .
A hálózatról is csak 2 vezeték megy be.
2/3 anonim válasza:
1# legalább hülyeséget ne ha már nem értesz valamihez, és ne ajánlgassál veszélyes dolgokat ha gőzöd sincsen róla.
A burában nem szokott lenni. Ott kell lennie a többi vezeték bekötésénél. Vagy a másik esély, hogy kettős-szigetelésű a készülék, akkor nincsen ilyen pont. De akkor van két egymásba rajzolt négyzet piktogram a lámpán, papírján, dobozán.
3/3 anonim válasza:
Ha a csillár fémburkolatán van a védővezetőnek külön bekötési hely, akkor oda kössed. Ha nincs, akkor nem kell bekötni sehová, szigszalagozd le a vezetékvéget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!