Küszöb bevonását milyen típusú szakember végzi?
Általában van küszöbsin készen barkácsboltokban, csak a méretre kell figyelni. Ha két csíkot raksz mint hagyományosan, ott a fát ki kell marni, hogy a sínnel egy szintbe legyen a fa. A teljes vastagságú sínnél ilyen nincsen. És megfelelő csavar kell, mert ha kiáll, ferde stb a csavar, akkor kihúzza a zokni szálát, vagy sérti a lábat.
Ha marni kell, azt asztalos tudja. Vagy valaki akinek van gépe hozzá.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Én olyan megoldásra gondoltam, hol az egész fa be van vonva fémmel, nem csak 2 csík, ebben az esetben akkor ha jól értem szinte nulla eszközzel elvégezhető a művelet?
mondjuk innen méret szerint megrendelem: [link]
és lényegében rá kell ragasztani? vagy inkább szögelni?
Csavarozni szokták, de ha van megfelelő ragasztó, és szép egyenes minden, akkor azzal is lehet.
Érdeklődjél náluk, mivel szokták.
Köszi szépen!
Nálam aztán semmi sem szép egyenes nagyon régi ház lévén, akkor valószínűleg a ragasztás nem jöhet szóba csak csavarozás. Mondjuk én nagyon nem szeretném magam csinálni, remélem tudnak majd a boltban ajánlani erre szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!