Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Békéscsabai GYÖNGYFŰZŐK!...

Békéscsabai GYÖNGYFŰZŐK! Segítség kéne! Milyen minták vannak? Lehetőleg

Figyelt kérdés

- 18 év alatti, de ha nem zavar, hogy én még kiskorú vagyok írhat nagykorú is :)

Békéscsabai pedig azért jó, mert ismeri a beszerzési lehetőségeket, árakat, stb.

Ja! És a segítség: Segíteni kéne gyöngyfűzésben, mégpedig mintákkal! Békéscsabai gyöngyfűzők szeretném, ha írnának privát levelet, hogy bővebben is ki tudjam fejteni.

Ide pedig: Milyen JÓ minták vannak, amit kezdő is meg tud csinálni?

2010. júl. 14. 14:24
 1/3 anonim válasza:
2010. júl. 14. 14:45
 2/3 anonim válasza:

vagy ez:

[link]

2010. júl. 14. 14:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy, regisztrálsz a [link] weboldalon és belépsz a gyöngyfűző klubba. Oda nagyon sokan tesznek fel kész munkákat és bárkitől tudsz leírást kérni, bár már most is rengeteg van fent. Sajnos nem vagyok békéscsabai, így lelőhelyben nem tudok segíteni és 18 év alatti sem, de azért remélem hasznos volt a válaszom. ;-)
2010. júl. 14. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!