Muszaj lekenni a fa polcot alapozoval? Mi tortenik, ha kihagyom az alapozot es egybol a festekkel kenem le?
Figyelt kérdés
Egy regi konyvespolcot ujitok fel. A fem reszet szepen lecsiszoltam, lekentem alapozoval,es festettem. De fahoz valo alapozom nincs es nem is kell, hogy a vegeredmeny tokeletes legyen. Vajon alapozo nelkul nem jo? Mi a legrosszabb, ami tortenhet? Vagy jo lehet ra az az alapozo, amit a femre kentem? Az van rairva, hogy rozsdaelleni univerzalis alapozo. Koszi.2019. szept. 4. 22:55
1/3 anonim válasza:
Szerintem a rozsda elleni alapozó kültéri dolgok festéséhez való. De egy fából készült, lakásban található polc esetén nem hinném, hogy szükség lenne rá.
Javítson ki légyszi olyan, aki jobban ért hozzá.
2/3 anonim válasza:
Fát beltéren felesleges alapozni. Bár nem tudom milyen festékkel akarod kenni, feltételezem valami oldószeres fémre/fára zománccal.
Mondjuk én már évek óta elfelejtettem az oldószeres zománcfestékeket, és csak vízbázisú festékeket használok fára.
Sokkal szebb, kb 15-20 perc alatt megszárad, nincs szaga beltéren, zárt térben is lehet festeni vele.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, akkor nem alapozom, és megnézem a vízbázisú festéket.
2019. szept. 5. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!