Fűnyírómotort megéri tekercseltetni?
Figyelt kérdés
2019. aug. 25. 23:45
1/6 anonim válasza:
Attól függ milyen motor. Ha aszinkron, akkor igen, érdemes. Ha univerzális motor (mint a kéziszerszámokban is van), annak a forgórészét már nem.
2/6 anonim válasza:
Attól függ, mennyibe került. Ha csak egy olcsó akkor nem, ha valami kacsalábon forgó akkor igen.
3/6 anonim válasza:
Nem a fünyíró árától függ, hogy bizonyos kisüzemi tekercselèsek nem tartósak ès mèg drága is. Olcsóbb motort hozzá venni.
5/6 Fantom83 válasza:
Nekünk itthon 1100W-os motorral szerelt van,ami valóban tudja is azt ami rá van írva.
Kb. 5 éve egy laposvas miatt új tengelyt esztergáltattam bele,normális csapágyakat kapott,és nem bántam meg.
Ha a motor leég,biztos újra tekercseltetem,nem veszek sem akkus,sem alu tekercses fűnyírót.
Ha megnézed a régi Szocis időkben összetákolt babakocsi kerekes,mosógép motoros fűnyírókat,a mai napig forognak mindenféle karbantartás,és hiba nélkül,a teljesítményük pedig töredéke a mai gépekének.
6/6 anonim válasza:
Az attól függ.
A fűnyíró minősége (tipusa).Igen,ha asszinkron motoros,kondis.
A gép többi fontos alkatrésze megfelelő-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!