1/8 anonim válasza:
Kukrit ha kibelezni Machetét ha lefejezni akarsz valakit.
2/8 anonim válasza:
Mire?
Barkácsolni egyik sem jó.
(bár azt nem tudom mit értesz barkácsolás alatt)
3/8 A kérdező kommentje:
nem barkács de akkor mégis hova a k életbe tegyem ki a kérdést a késekről van szó
2019. aug. 24. 22:32
4/8 anonim válasza:
Attól függ mire kell. Mindegyik másra jó. Egymást kaszabolni mindegyik jó.
A machete hosszú vèkony, ezèrt jó bozótosba utat vágni. Hosszában van az erőkar.
A kukrinál alakjánál fogva a súlypont a kèsen kívül van, ezèrt van nagyon jó húzása, hiába rövidebb. Anyaga vastag, így vastagabb faágak kivágása sem gond vele. Túrázásnál egy többfu kciós balta szerepèt is betölti. Kiváló harci kès.
5/8 anonim válasza:
Értem, de mégis mire szeretnéd használni!
Az előttem szóló "mindent" leírt.
Ez nem csak "használati" kérdés.
Nekem meg se fordulna machete a fejembe, ha a Kukri a másik lehetőség!
6/8 A kérdező kommentje:
kerti munkákra, végszükségben önvédelem
2019. aug. 24. 22:59
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Én sima machetével gallyazok és közben a biztonságérzetem is megvan. Senki nem mer megközelíteni, nehogy dolgozni keljen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!