Milyen anyagot használjak makketépítéshez (vasútmodell)?
Van egy terepasztalom(vasút) leginkább ahhoz szeretnék épületeket miegymást készíteni(jelenleg tök üres,régóta megvan még valamikor gyerekkoromban kaphattam,aztán valamiért elövettem és el szeretnék kezdeni vasútmodellezni)
Mivel még nem csináltam ezelött hasonlót se érdeklődnék,hogy miből lehet pl.:épületeket,füvet stb barkácsolni,és ezen kivűl mi kell méghozzá?
Hurkapálcika, gyufa, kemény kartonpapír, színes üvegcserepek, kövek, kavicsok, műfű, színes szövetek, fákhoz, kerítésekhez fákról, bokrokról ágak,... a lényeg, hogy legyél kreatív!
De nagyobb helyeken ahol játékokat árusítanak, lehet kapni makettelemeket.
A nagyság nem mindegy, mert nem lehet nagyobb az disznóól, mint a templom.
Itt kaphatsz tippeket:
készen lehet szépeket venni, olyat nem fogsz tudni szépen, élethűen, fa mintázat, van ami igazi fából van, lézervágott, BUSCH pl,vagy tégla mintás, terméskő stb, csak ki kell bélelni a falat alufóliával, nem oldószeres ragasztóval ragasztva(mert az oldja ezeket a műanyagokat) a világításmiatt, hogy a fal és a tető ne világítson...
festegetni így is kell, koszolni stb
4. vagyok
1. hozzászólásra:
kis kövek, fű, stb nem érdemes vacakolni vele, pár száz forintért vannak zacskóban, ne játékboltban nézd, hanem kif. vasútmodell boltban, pl modellkit 1001
HO-KI modell, vasútmodellbolt-Attila út
ezekből neten is rendelhetsz, van hozzá speciális ragasztó ezekben a boltokban elvileg mindent megkapsz hozzá
utolsó válaszokból nem értem mire gondolsz?
minek a makettjét akarod, kisház, mozdony, autó, vagy terepasztal alapot akarsz csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!