Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Akkor csavarbehajtóból mekkora...

Akkor csavarbehajtóból mekkora teljesítményt érdemes venni komolyabb ács munkákhoz?

Figyelt kérdés
Vettem egy Black&Deker max 40 Nm nyomatékkal, ez mire elég? Most ez majd féláron volt az e-digitalban, de láttam 40 felett már 52 Nm-t is.

2019. aug. 17. 13:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a jó tanácsokat! Csak ház körüli munkákra akarom használni, a tetőt is beleértve, mivel ott is van javítani való bőven. Nem akarom ipari körülmények között ács melóra.

Van egy 9.6V-os B&D-em, kb. akkora nyomatéka lehet, mint írtál. Ezt akartam használni álmennyezet színtező csavarjaihoz (8x140), amik 2/3-ig be is hajtott a gerendába, de a vége nagyon lefolytatta szegényt. Akkor elővettem a vezetékes Makita fúrót (680W), az meg mint kés a vajban. :) Csak hát a kábel nem kényelmes. Erre már jó lesz ez szerintem!

2019. aug. 18. 05:16
 12/14 A kérdező kommentje:
Ja, a legtöbb helyen most is 40 fölött van ennek az ára, de ezek szerint csak azért hogy legyen mit szinte folyamatosan leárazni, parasztvakításnak.
2019. aug. 18. 05:19
 13/14 anonim ***** válasza:

valóban, az egy aksis 25, ez 40 körül van

és te már meg is vetted? mert ezt írod

ház körül jó, de egy ipari még jobb...:)

aminek az aksija előbb megy gajra, mint a gép maga, ilyenkor a lényeg, hogy lehessen pótolni sok év után is, bár lehet hogy a blekihez is kapsz

2019. aug. 18. 07:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, megvettem. legalábbis rendetem. Mivel külsős raktárból kell áthozni, így lehet két hét, mit megjön.
2019. aug. 18. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!