Akinek van otthon AC AWI: te kb milyen gyakran hegesztesz vele váltóárammal?
Figyelt kérdés
Az alapállás annyi, hogy vágyódni kezdtem egyre, konkrét (nagyszerű) típus, de akárhogy töröm a fejem, legfeljebb a gyakorlás lehetne akkora tétel, ami már érthető oka lehetne a büdzsémhez mérten eléggé komoly pénzkiadásnak. Szinte ugyanazt a gépet AC nélkül megkapja az ember márkán belül fele vagy kisebb összegből, ami nekem a kiszemelt esetében jóval vállalhatóbb összeg, főleg hogy a számomra igazán lényeges alacsony áram és elégségesen paraméterezhető impulzus mód jóval hétköznapibb esetekben lenne nagy segítség a műhelyben. Alut ritkán kell használnom, javítani is, hegeszteni meg tényleg csak olykor lenne jó, általában az is csak gyors félmegoldásként jönne szóba. Mit tapasztaltatok ezzel kapcsolatban? Van, hogy luxus otthonra, tkp "háztartási célokra" egy váltóáramú AWI gép, vagy azért fokozottan megtalál az ismeretségi körötök az alus bajaikkal, amióta tudják, hogy megoldjátok nekik?2019. aug. 14. 12:18
1/1 anonim válasza:
Én luxusnak tartom barkácsra,pedig fáj rá a fogam! De hát nem állunk egyformán anyagilag!
Van akinek abszolút nem gond a 250-300-rt megvenni egy ALU-s Ac-masinát, illetve van akinek a 30-40 ezres koppintós awi is túl drága! Ez szubjektív így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!