350e bruttó fizetésből meg lehet élni pesten a 2. kerületben albérletben?
Nem tudom, mennyit kapsz kézhez, én a nettober.hu-n számoltam ki, ott 232.750 Ft-ot ír.
Egy garzon Pesten 120-140 ezer forint, plusz kaució, plusz rezsi.
Vagyis marad kajára meg egyebekre kb. 30-50 ezer forintod. Ha te ebből meg tudsz élni...Én biztos nem garzont vennék ki, hanem valahol egy kis szobát.
Ha 350-ből nem tudsz megélni, akkor valamit rosszul csinálsz.
Ja, és Budapesten az 1. 5. 12. és a 2. kerület a legdrágábbak. ÉN, 100%, hogy nem ott bérelnék lakást 350 fizu mellett. Tudod, van BKK, és elég normális a közlekedés.
Határeset, ebből még épp ki lehet jönni. Maradjunk annyiban, hogy egy kis garzon plusz a havi bérlet együtt kb. 130 eFt(átlagosan). Tehát nettóban marad még 100eFt-od minden hónapban. Ez szerintem elég kosztra, meg a többi kiadásra.
Viszont ha csak 2 óra az út, akkor meggondolnám, hogy érdemes -e emiatt albérletbe menni.
Másrészt erre a lakástámogatásra érdemes lenne rákérdezni hogyan működik. Van -e a cégnél szolgálati lakás, vagy céges munkásotthon stb.
Az egész történetnek szerintem -mint az esetek döntő hányadában- a lakhatási ügy a gyenge pontja.
Kérdező, ennek érdeklődj utána, mert szerintem ez a meghatározó.
Ez így tényleg elég para, hogy azért fizetsz ki 150 + E-t valamiért, hogy dolgozhass, miközben épp vegetálni marad lóvé ezen felül. Ha valami a munkavégzéshez kell, akkor azt a munkahely köteles biztosítani. Még majd te viszed be a széket, laptopot, nyomtatópapírt, függönyt is, ugye?
Abba kéne hagyni ezt a hülyeséget. Emberek hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!