Pesten mennyire fura 80. 000 Forintért hírdetni egy 100m2-es házat a VI kerületben?
Figyelt kérdés
2019. jún. 24. 18:49
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Bocs, nem figyeltem, hogy albérlet.
Ez esetben, gondolom több szoba kiadó és az ár személyenként értendő.
3/10 anonim válasza:
Hogy kerül a "vese" szó a keresőszavak közé?
4/10 A kérdező kommentje:
#1 valóban, elírtam
#2 Nem szobánként, a lakás kerül havonta annyiba
#3 Nem szeretném,hogyha ott helyben kilopnák a vesémet.
2019. jún. 24. 19:49
6/10 anonim válasza:
Nem a rezsje 80?....
Vagy mit kérnek cserébe?...
7/10 anonim válasza:
Több mint gyanus. Olyannal már találkoztam, hogy cserébe a kerti munka elvégzése az elvárás. Mondjuk ez külvárosban volt, nem a 6.kerületben. Mondta is a tulaj, olyat keres, aki a kertészeti dolgokhoz ért, és célszerűen nyugdíjas és van ideje a kertre.
Javaslom hívd fel telefonon, kérdezd meg. Vesztenivalód nincs.
8/10 anonim válasza:
Csalihirdetésnek tűnik. Túl olcsó, és a 6. Kerület nem is kertvárosi rész, ahol családi házak lennének. Különösen ilyen nagy. Sztem kamu. Felhívod, kiderül, hogy egy címlistáért kell fizetned 8-9000 ft-ot, ahol mind ilyen olcsó albérletek vannak. Csak épp mindegyikről kiderül, hogy nem létezik. Sajnos, soknilyen csalihirdetés van. Elterjedt lehúzási szokás. Címért sose fizess ha ezt kèrnék tőked!
9/10 anonim válasza:
Vagy szobánként ennyi, vagy előre akarja küldetni a kauciót, mert külföldi vagy valami, kamu szagú.
10/10 anonim válasza:
Nem az Erzsébet vagy Teréz körutasok hirdetik? Ők csalók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!