Otthontérkép vélemények?
Figyelt kérdés
Van tapasztalatotok az otthontérképről? eGész jó áron vannak meghirdetve az albérletek, de csak akkor kapsz elérhetőséget, ha befizetsz 8ezer forintot. Ez becsapás lehet?2019. jún. 17. 13:46
1/3 anonim válasza:
Igen. Ahol tőled kérnek pénzt, mind becsapás.
Normális ingatlanos a tulajjal szerződik, ő meg is fizeti a díjat (avagy megtekintés és szimpátia után megegyezik abban veled a tulaj, hogy osztozzatok meg rajta, a közjegyzői díjhoz hasonlóan... de ez azért nem jellemző).
Ahol pénzt kérnek a címekért, az fixen lehúzás, a tulajról és a bérlőről is pénzt húznak le, legjobb esetben. Rosszabb esetben kamu, netről begyűjtött címeket kapsz.
2/3 Petra7502 válasza:
Én a BES applikációt használtam, teljesen ingyenes, próbáld ki te is, hátha neked is beválik :)
3/3 A kérdező kommentje:
írtam levelet
2019. jún. 20. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!