Ingatlan iroda által kiadott lakásról kap számlát a bérbevevő?
Figyelt kérdés
Ha azt írják pontos cím megadása díjfizetés mellett történik a bérbevevő részére ez az ingatlan irodának fizetendő egyszeri összeg vagy ahány lakás annyiszor x Ft?2019. márc. 24. 12:22
1/10 anonim válasza:
Ezt úgy hívják hogy átverés.
Itt nincs szó lakás kiadásról, csak az egyszeri összegedre hajtanak, majd nem létező címeket adnak.
Felejtsd el gyorsan!
2/10 A kérdező kommentje:
Pedig valósnak tűnik ..
2019. márc. 24. 13:30
4/10 anonim válasza:
Nehogy már fizess irodának címekért, ennyire ne legyél amatőr! Te is csak egy statisztikai adat akarsz lenni az átvert személyek listáján?
5/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyakorlott albérlet kereső... De most így néz ki muszáj lesz...
2019. márc. 24. 19:15
6/10 Estádio de Felchút válasza:
Ha utalsz egy ötezrest, ma este összeírom neked az albikat a jófogásról meg a comról és reggel átküldöm emailben.
7/10 anonim válasza:
Nem valós címeket kapsz. A pénzedért kapsz egy címlistát, aminek a fele már ki van adva, másik fele soha nem volt kiadó vagy nem is lakóingatlan. Ilyen irodán keresztül soha nem fogsz albit találni. Inkább nézz magad utána hirdetéseknek.
8/10 anonim válasza:
Az ilyen irodák ismertetőjele, hogy irreális alacsony áron kínálnak albérletet csak azért, hogy fizess nekik. 50-60 ezer+rezsiért kínálbak 1 szobás lakásokat, és 80 ezerért hirdetnek 2 szobásokat. Az a gond ezekkel, hogy ezek nem léteznek. A garzon Budapesten 100+rezsitől indul, a 2 szobások 120-130 plusz rezsitől indulnak. De sztem hiába mondjuk neked, hogy ne fizess ezeknek, mert te már eldöntötted, hogy fizetni fogsz. Majd tanulsz a magad kárán.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem döntöttem el. Azért is kérdeztem .. akkor hol találok olyan lakást ami számlával adnak esetleg ki? Következokben írok pár feltételt ..
Határ út, metróhoz közel. Min 2 szoba. Nem nagyon drága. 50 vagy 42 villamos vonala elsősorban. (Jelenlegi ovi,suli miatt)
2019. márc. 25. 11:26
10/10 kovpet válasza:
A nem átveréses esetben is az iroda csak közvetít a tulaj és közted, nem az irodával szerződsz (és nem is te fizetsz neki). A tulajjal szerződsz és vele kell megbeszélni, hogy tud-e számlát adni. Mert nem kötelező, de mondjuk nem is kell többet adóznia, már ha amúgy is szándékozott adózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!