Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan lenne igazsagos? Albérlet

Hogyan lenne igazsagos? Albérlet

Figyelt kérdés
Udv! Atmeneti megoldaskent hozzam koltozne a parom, 3an elunk egy alberletben ,3kulon szobaban a lakotarsaimmal. Fejenkent 50+rezsire jon ki a havi koltseg.Kb 72e ft fejenkent. Ha a parom odakoltozne ,hogy lehetne megosztani a koltsegeket? Azt hozzateszem a legkisebb szobaban vagyok eppen egy agy es egy szekreny fer be ,nincs semmi ter , de nekunk atmenetileg jo lenne mert csak aludni jarunk haza. Hogy lenne igazsagos? Persze lakotarsaim jobban orulnenek ha parom odakoltozese altal kevesebbet kene fizetniuk valamennyivel, tehat nekem nem lenne gond tobbet fizetni csak ott lehessen. Ha parommal ketten egyutt rezsivel 100at fizetnenk jobban kijonnenek lakotarsaink? Koszonom
2019. febr. 24. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
A párod is 1:1 annyit fizessen, mint ti, többiek. Ez egyértelmű.
2019. febr. 24. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Beszéljétek meg, lehet úgy is nézni hogy egy szoba 50+rezsi, lehet úgy is hogy a lakás 150-ért kiadó. Akkor vagy ketten fizettek 50-et, a rezsit meg négy felé osztjátok, vagy 150 negyedét fizeti mindenki. Plusz itt is a rezsi negyede fejenként. Utóbbinak jobban örülnének gondolom.
2019. febr. 24. 17:42
 3/3 anonim ***** válasza:
55%

Úgy igazságos, ha a párod a rezsiköltség rá eső részével száll be, hiszen a lakás fenntartása ennyivel lesz több.

Nem értem, hogy a többi lakó miért is számítana kevesebb fizetendő összegre, hiszen továbbra is ugyanabban a szobában maradnak és ugyanannyit fogyasztanak mint eddig.

2019. febr. 24. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!