Van bármilyen (negatív) különbség egy normál, lépcsőházas társasház és egy 2 szintes ház (ami 3 lakásra van felosztva) között?
Kertes, 4 autóval beállási lehetőség. Gondolom az lehet hátrány (már akinek), hogy a kert közös. A lakásokhoz teljesen külön bejárati ajtó van, szóval a kerten kívül közös terület nincs.
Külön mérőórák mindenhez.
Tehát lehet valami hátulütője a dolognak?
Pl. a közös kert gondozása ill. a használata.
Az egyik csendes, árnyas, virágos parkot szeretne, a másik meg focipályát a neveletlen gyerekeinek.
Mifelénk kis kerítéssel el vannak választva a tulajdonok.
A kert gondozását a tulajdonos intézteti (kktg-be benne van a díja), annyira nem nagy kert, hogy azt értelme lenne felosztani akár 2 részre is.
Engem mondjuk kifejezetten a kert része nem érdekel, annyit használnám csak hogy az autó ott állna.
Köszi!
Nem társasház, és a közös ügyeket nem tudom, milyen mértékben kell a lakóknak intézniük. Pl. takarítás, szemét kikészítése az utcára, stb.
Társasháznál ugye ezekre mindre van fizetve ember, és a közös költség fedezi.
Igen, direkt ki van alakítva az autóknak hely (minden lakó 1 autóval állhat max), tehát abból nem lehet probléma.
Egyébként engem a kert rész nem igazán érdekel, nem tervezem hogy lejárnék oda, tényleg csak parkolni és átsétálni akarnék a lakáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!