Győrben szeretnék házat venni, hol hirdetnek a helybéliek, hogy elkerüljem az ingatlanügynököket?
A Jófogáson, és hasonlókon leginkább csak céges hirdetések vannak, és itt ezekről sok rossz tapasztalatot írtatok.
Ezért közvetlenül a tulajokhoz szeretnék eljutni, de nem tudom hogyan. Ez olyasmi amit csak a tapasztaltak vagy helybéli lakosok tudnak.Valakinek ötlet?
szia, én pesten keresek lakást, és a következőket csináltam:
azokba a házakba, ahová szeretnék költözni, a postaládákba szórólapokat tettem (hogy magánszemélyként keresek, saját részre lakást).
kérdezgetek minden ismerőst.
magam feladtam hirdetést a helyi újságba, hogy mit keresek
facebookos csoportokban keresek (pl. csak tulajdonosok hirdetései, stb. ilyen csoport több is van)
Ingatlanossal is max egy telefonhívást vesztesz, semmi mást. Ennyit meg megér, hogy legalább megpróbáld.
Tavaly én is ingatlanos által hirdetett lakást vettem Győrben. Először ő is kezdett magyarázni, hogy nagyon rossz a lakás, minden lepukkant, meg se nézzem. Peche volt, pont ilyet kerestem. Legalább olcsó volt, mert mindenkit elijesztett. Szerencsétlen tulaj meg egy évig fizette..
Teljesen érthetetlen, hogy az ingatlanos ezt mért csinálta.
A tippeket köszönöm.Majrézok nagyon, mert a mi házunk eladásától számított 1 éven belül kell másikat találni majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!