Hol vannak ilyen olcsó albérletek?
Hàt messze nem putriban élünk, igaz nem is albérletben, Heves megyében.
Gyönyörű kertes hàz, hatalmas udvarral, rendezett községben.
Ha itt valaki valami csoda folytàn ki is adnà a hàzàt, 40-nél nem kérne többet.
Eger sem a putrihoz tartozik, és lehet találni 50-ért kiadó lakàst, oké, az nem kertes hàz.
De szeretek itt élni, a 3.-os gyerekem el merem engedni egyedül suliba, kb 10 perc séta.
Nem csak Pesten élnek emberek, hanem máshol is.
És 1000x inkàbb itt élünk, 3-an 120nm-en, mint Pesten nyomorogjak egy lyukban.
Nyàron lehet grillezni, úszni, a növényekkel foglalkozni, a gyerek nyugodtan lehet az udvaron, nem üti el semmi.
Kocsival garàzsba be tudsz àllni, csend és nyugalom van.
És szerinted mi a tökömnek menjünk Pestre, mikor elég jól élünk, sajàt hàz, udvar, kocsival 15 perc vàrosba bemenni vàsàrolni, ha programokra vàgyunk, ott a kocsi, arra talàltàk ki, hogy eljuss A-ból B-be.
Csak azért menjek albérletbe, egérlyukba, tömblakàsba, vigyem a 9 éves lànyom drogosok meg stricik közé, mert Bp. belvàros a divat?!
Hàt kösz, de kihagyom.
A nyugalmunk, a kertes hàz adta szabadsàg nekünk többet jelent mint a fővàros.
Láttad, hát hol láttad?
Az első kérdés, hogy Budapest vagy vidék? Vidéken belül város vagy falu?
Budapesten 50-ért nagyon maximum szobát kapsz, azt is inkább szobatárssal.
Vidéki városban egy bútorozatlan felújítandó garzont, szerencsével.
30-ért vidéken szobát.
És ott érdeklődj, ahol ilyet láttál. Lehet, hogy valami munkásszálló hirdetését láttad, de az is lehet, hogy átverés. Ingatlaniroda ilyen értékhatárokkal szerintem nem foglalkozik.
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy próbáld meg a leírtakat értelmezni és ne a saját kis fantáziáidat mögéjük költeni.
Senki nem mondta, hogy vidéken pokol az élet, vagy hogy Te költözz a purdéddal egérlyukba.
Azt mondtam, hogy ilyen helyeken olcsó a lakhatás, mert messze van minden nagyobb központtól. Ezzel lehet vitatkozni, csak fölösleges, hiszen Te is alátámasztottad, hogy valóban olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!