Mikor kezdődik Debrecenben a fűtési szezon?
Mind itt fagyunk meg!!!
Hol lehet ennek utána nézni? Távhő van.
Menjél el a közös képviselőtökhöz, és mond neki hogy rendelje meg! Anélkül nem lesz meleg!
(a távhő érdeke hogy minél több helyen fűtsenek...)
Nálunk már egy hete jó meleg van.
Akkor,amilyen időpontra szerződést kötött a ház,illetve annak megbizottja a fűtés inditásáról .
A szolgáltatónál lehet rákérdezni,pontosat ott tudnak m ondani .
Kerestem a lépcsőházban, hátha fel van tüntetve, de semmi. A szolgáltató honlapján sem olvastam semmit.
Napközben nincs hideg 24-25 °c van. Ám nekem nagyon korán kell kelni. 4:00-kor. Akkor viszont hűvös van a lakásban.
Hívd fel a közös képviselőt!
Ha nem tudod a számát, kérdezd meg valamelyik szomszédtól!
Találd már fel magad - mielőtt jéggé fagysz!:)
Hogy Debrecenben mikor kezdődik?
Mint Budapesten! Nem vagyunk elmaradva ebben a fővárostól.
A túrót!
Budapesten kezdődik akkor, amikor Debrecenben...:)
Amikor megrendelik, egy ismerősöm társasházban lakik, ő szeptember vége felé fagyoskodott, majd szólt a közös képviselőnek, október 1 óta elérhető a fűtés.
Viszont elég rosszul szigetelt lehet a lakásod, itt nálunk Budapesten is napközben 24-25 fok van, fel is melegszik a ház, és éjjel sincs olyan hideg, hogy fűteni kelljen, mert tartja a meleget, pedig egy különálló családi házról van szó, tehát se oldalról, de felülről nincs másik lakás, ami gátolná a kihűlést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!