Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Kivehetek ugy albérletet hogy...

Kivehetek ugy albérletet hogy nincs munkám de van 1,3 M Ft-om?

Figyelt kérdés
Másik városba költöznék munka miatt (70 km innen)
2018. szept. 17. 18:53
1 2
 11/15 anonim válasza:
28%
Ha van autód vagy tömeg közlekedéssel megbírod oldani akkor bírd ki a próba időt így. De ha neked ez nagy kényelmet okoz 2 havi kaucióval szinte mindenhol tudsz kivenni albérletet meg senki se figyeli, hogy mennyi pénzed van. Ha nem bírod fizetni és nincs baj leéled a kauciót és kiraknak, de ha van munkahely kapsz pénzt. Az viszont lehet hogy nem reális döntés, hogy próba idő alatt kauciót raksz le mert azt nem látod viszont ha nem maradsz addig.
2018. szept. 18. 21:19
 12/15 anonim ***** válasza:
39%
Persze, hogy kivehetsz!!! Soha ne fizess semmit előre!!!! Ez egy aranyszabály, ha nem szerednéd, hogy átverjenek és hogy pénz nélkül maradj!!! A szerződést jól nézd meg mielőtt aláírod, kérj időt még akkor is ha siettetni akarnak. Sose mondd senkinek, hogy mennyi pénzed van, mindig törekedj arra hogy normális keretek között a legolcsóbban tudj szobát bérelni, a rezsi majd úgy is megdobja... Csak úgy vállalj munkát, ha a megélhetésedet akkor is tudod biztosítani, ha nincs már a pénz.
2018. szept. 19. 05:37
 13/15 anonim ***** válasza:

"Soha ne fizess semmit előre!!!! Ez egy aranyszabály, "

Nem tudom, ezt mégis hogy gondoltad - de ha nem tesz le min 1 de inkább 2 havi kauciót előre, szóba se fognak állni vele az albérletet kiadók.

Arról nem beszélve, hogy az internetes vásárlásnál is, ahol értékeléssel rendelkeznek az eladók : Vatera, GalériaSavaria, Zsibvásár, stb nyugodtan lehet előre utalni.

A Vaterán pl. még külön program is van arra, hogy ha csaló az eladó, akkor visszakapod a pénzed - bizonyos feltételek mellett (Biztonságos Vásárlás Program)

Persze, ha Jófogáson vásárolsz értékelés nélküli eladóktól, akkor nyilván nem túl szerencsés előre utalni...

2018. szept. 19. 08:21
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

Kedves Utolsó! Valóban jogos lehet a kommented, mert félreérthetően írtam. Nyilván, nem a vaterás/netes pár száz forint értéktől x ezer forintig terjedő postai utánvétellel esetekre gondoltam, illetve mikor írtam a válaszom kinéztem a kérdezőből, hogy szerződésírás után és/vagy AZONNALI beköltözésnél tudja, hogy két esetekben három havi kauciót kell fizetnie... -_- Ezt kizárólag arra értettem, amikor kétes személyek foglalót kérnek, majd lelépnek a pénnzel. Szóval kedves kérdező, amíg nem laksz életvitelszerűen ott (Igen van ilyen is, hogy előbb beköltözöl utána fizetsz!) vagy nem írtál alá egy tisztességes szerződést, melyet ha fel akarsz bontani nem lesz veled kitolás, de ugyanakkor a tulajdonos érdekeit is védi, semmilyen formában se adj pénzt!!!

További szép napot!

2018. szept. 19. 13:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Tőlünk sehol sem kérdezték van e munkahelyünk. Két albérletben laktunk. Eleinte alkalmi diákmunkákat csináltunk és abból fizettük. Senkit nem érdekel van e munkahelyed, csak fizess.
2018. szept. 26. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!