Külföldre költözés miatti lakáskiadás?
Vidéki megyeszékhely, 2x2 szobás panel lakás. Van egy különàlló szoba, egy kis konyha, egy étkező (a konyha mellette kisebb szoba), nappali és abból nyílik a háló erkéllyel. Hiába "sok" a szoba, ilyen paraméterekkel max párnak, vagy családnak lehet csak kiadni majd, ugye?
Mivel külföldre megyünk, ezért ügyintézésni nem fogunk tudni, szóval ingatlanoshoz kell majd fordulni? Nem a meggazdagodás a cél, hanem hogy ne álljon üresen és a rezsit se kelljen feleslegesen fizetni.
Panelért Szegeden 70 ezer szobánként rohadt sok, gondolom soha nem jártál még arrafelé, utolsó. :D
Egyébként simán találsz olyat szerintem, akinek megfelel a nappaliból nyíló szoba. Sőt, szerintem nincs is vele semmi baj. Max. az lenne gáz, ha a nappalit is hálószobaként szeretnéd kiadni, mert úgy már tényleg kellemetlen, ha átjáróként használják az adott szobát.
Szegedi vagyok:) Egyetemistáknak adok ki lakást, 3 szobás (2 különnyíló + nappali), ilyen árakon:
Kisszoba: 10 nm / 50.000 ft+rezsi
Közepes szoba: 14 nm / 62.000 ft+rezsi
Nappali: 28 nm / 38.000 ft + rezsi / fő - ezt ketten bérlik.
Így bejön belőle 188.000 ft, mínusz az adó. Nyáron hirdettem meg, pont a felvételi ponthatárok után. Most nyilván nehezebb lenne, de nem reménytelen.
Belvárosban simán elhiszem, hogy elment ennyiért, de azért egy panelért (amik a belvárosban nincsenek, csak kijjebb) te sem gondolod szerintem komolyan. :DD
Ha meg a tiéd is az, akkor dobok egy hátast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!