Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szobát szeretnék kivenni, de...

Szobát szeretnék kivenni, de szinte mindenhol lányokat és egyetemistákat/főiskolásokat keresnek. Mi a baj egy 28 éves dolgozó férfival?

Figyelt kérdés

Minden feltételnek megfelelnék, kivéve annak, hogy lány vagyok és nem tanulok már.

Nem lenne megoldhatatlan a saját albérlet sem, viszont több megtakarításom lenne, ha csak egy szobát vennék ki és jobban is érezném magam társaságban. Ekkora baj ez?

2018. szept. 4. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Elöször is mindenkinek joga van annak adni ki a lakást/szobát, akinek akarja.

Másodszor egy tanulót könnyebb kirakni, ha nem fizet, mint egy felnött embert.

Harmadszor a lányok - legalább is általánosságban - rendesebbek, tisztábban tartják a lakást, háziasabbak és kevesebbet balhéznak, ezért a lakás kevésbé megy tönkre.

Természetesen vannak kivételek minden irányban, de ettöl még a tulajdosok véleménye nem változik.

2018. szept. 4. 15:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Természetesen joga van, ez nem is kérdés, én csupán a miérteket szerettem volna megtudni.
2018. szept. 4. 16:09
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Arra gondolnak a szoba kiadók,hogy a fiatal férfiak csajokat visznek be .
2018. szept. 4. 16:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Mert a csajok nem visznek fel lakásba férfit? :D. Jajj, dehogy is nem
2018. szept. 4. 17:59
 5/10 anonim ***** válasza:
19%

Mért nem veszel ki egy lakást és keresel oda egy férfit lakótársnak hordetésben?

Mért azt kell szidni, aki ezt már megtette, azaz már felemelte a seggét azért, hogy lakni tudjon?

Mért nem tudod ezt te is megtenni?

2018. szept. 4. 19:39
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
(Értsd: azokat a hirdetéseket nem a tulaj, hanem a már meglévő bérlők adják ki.)
2018. szept. 4. 19:40
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem szidtam senkit, olvasd vissza a kérdésem és a válaszaim legyél kedves :)

Én csak azt szerettem volna tudni, hogy miért jobb lakótársnak egy tanuló, mint egy dolgozó ember.

2018. szept. 4. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a saját korosztályukban keresnek lakótársat, aki hasonló élethelyzetben van. Nem feltétlenül akarnak olyasvalakihez alkalmazkodni, aki reggel dolgozni jár. Inkább olyat akarnak, akivel lehet együtt bulizni, programokat szervezni.
2018. szept. 4. 21:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Lányok gyengék, tisztábbak és nem randariloznak(tévhit), diákokat pedig azért, mert anyuci apuci fixen fizeti a fizetni valót.

Az ilyenek felfogása:

Férfi vagy - igénytelen, nők, haverok, pia

Dolgozol - ki tudja mikor s meddig...

Ez a mentalitás miatt...

Ha pesti lennél s találnék melót ott, simán mondanám: Gyere s költözzünk össze 3an (párommal) xD

Nekünk ez a baki per pill, fent náluk drágák az albik s nem is találnék egyből munkát. +kaukciók

2018. szept. 7. 15:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Na ezért lakok egyedül

Meg azért mert jobb a saját fürdőszoba, konyha

2018. szept. 14. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!