Szobát szeretnék kivenni, de szinte mindenhol lányokat és egyetemistákat/főiskolásokat keresnek. Mi a baj egy 28 éves dolgozó férfival?
Minden feltételnek megfelelnék, kivéve annak, hogy lány vagyok és nem tanulok már.
Nem lenne megoldhatatlan a saját albérlet sem, viszont több megtakarításom lenne, ha csak egy szobát vennék ki és jobban is érezném magam társaságban. Ekkora baj ez?
Elöször is mindenkinek joga van annak adni ki a lakást/szobát, akinek akarja.
Másodszor egy tanulót könnyebb kirakni, ha nem fizet, mint egy felnött embert.
Harmadszor a lányok - legalább is általánosságban - rendesebbek, tisztábban tartják a lakást, háziasabbak és kevesebbet balhéznak, ezért a lakás kevésbé megy tönkre.
Természetesen vannak kivételek minden irányban, de ettöl még a tulajdosok véleménye nem változik.
Mért nem veszel ki egy lakást és keresel oda egy férfit lakótársnak hordetésben?
Mért azt kell szidni, aki ezt már megtette, azaz már felemelte a seggét azért, hogy lakni tudjon?
Mért nem tudod ezt te is megtenni?
Nem szidtam senkit, olvasd vissza a kérdésem és a válaszaim legyél kedves :)
Én csak azt szerettem volna tudni, hogy miért jobb lakótársnak egy tanuló, mint egy dolgozó ember.
Lányok gyengék, tisztábbak és nem randariloznak(tévhit), diákokat pedig azért, mert anyuci apuci fixen fizeti a fizetni valót.
Az ilyenek felfogása:
Férfi vagy - igénytelen, nők, haverok, pia
Dolgozol - ki tudja mikor s meddig...
Ez a mentalitás miatt...
Ha pesti lennél s találnék melót ott, simán mondanám: Gyere s költözzünk össze 3an (párommal) xD
Nekünk ez a baki per pill, fent náluk drágák az albik s nem is találnék egyből munkát. +kaukciók
Na ezért lakok egyedül
Meg azért mert jobb a saját fürdőszoba, konyha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!