Győrben a Bán Aladár utca milyen környéknek számít?
Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 23:58
1/5 anonim válasza:
Nem éppen a legjobb, de laknak ott rendes emberek is. Mindenesetre pár éve még nem volt jó híre, hogy most mi a helyzet, nem tudom. De ez csak egy utca, a környék szerintem egész jó.
2/5 anonim válasza:
Oda költöztetik az összeset a többi városrészből. Nem véletlenül olcsóak ott a lakások.
3/5 A kérdező kommentje:
A szinesbőrüeket?
2018. aug. 16. 09:40
4/5 anonim válasza:
Én laktam ott régebben pár évet, nem volt semmi gondom. Biztosan függ attól is konkrétan melyik lakás, kik a szomszédok.
Az átlagnál több kisebbségi van az biztos, valamikor oda telepítették őket.
Most már azt mondom rövid az élet, hogy az ember ezzel lutrizzon mibe fut bele, így még egyszer mégsem mennék oda lakni.
5/5 anonim válasza:
Ez mindent elmond róla, még ha két éves cikk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!