Ezek a lakások valódiak?
Figyelt kérdés
Mindenhol csak egy kép van, a leírásuk is elég furcsa, az áraik is elég alacsonyak... Ezek valódi hirdetések?
2018. júl. 26. 20:04
1/7 anonim válasza:
Kérdezd meg az elérhetőségeken!
Én nem kételkedem, mert nekem is az Emke és az Astoria között van a 46 m2-es felújított lakásom 75+rezsiért kiadva.
Ezért áll égnek a hajam azoktól a rémhírektől, amiket itt olvasok.
(Tényleg itt egymásnak turbózzák fel az árat, mert már én is elkezdtem gondolkozni az emelésen)
2/7 anonim válasza:
Valódiak, csak nem ezt fogod kivenni. Sőt, inkább semmit.
Fizetned kell majd x összeget (általában 5-7 ezret), majd kapsz egy címlistát, ami természetesen kamu.
Engedd el, ne dőlj be nekik.
3/7 anonim válasza:
Vedd ki alul a pipát a közvetítői segítség mellöl és úgy mentsd el a keresést.
Utána már csak a magánszemélyek hirdetését fogod megkapni.
4/7 anonim válasza:
Én csak 4-et nyitotzam meg találomra. Mindenütt ugyanaz a telszám. Sztem ezek a tipikus kamu, csalihirdetések. Felhívid, és kiserül, hogy 8900 ft-ért kapsz egy címlistát, ami nem is aktuális. Semmiképp ne fizess címért. Őszintén szólva én nem hiszem, hogy Budapesten 30-45 ezer ft+rezsiért lehet kiadó lakást találni. Már a garzonok is 90-100-tól kezdődnek...
5/7 anonim válasza:
1: Az alsó hangon a duplája piaci ár szerint, és airbnb-ben meg a havi 500-at is ki lehetne belőle hozni.
6/7 anonim válasza:
100% átverés, a fotók bútoráruházak katalógusából vannak.
7/7 anonim válasza:
290 ezer egy hónapra a lakásbérlet 60 nm-ért a VIII. kerületben? Még ha a Múzeumkertre néz is, akkor is beteg ár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!