Mi a véleményetek az olyan emberekről, akik párban akarnak kibérelni egy 28 m2-es lakást egy németjuhász méretü kutyával? Az ilyen embereknek mi jár a fejükben? Eleve hogy tarthat állatot ekkora helyen és ki adja ki nekik így a lakást?
Ez nem állatkínzás? Eleve hogy lehet állatot tartani ha nincs saját lakásod, rűáadásul ekkorát? És mégis hogy gondolják hogy 28m2 elég 2 embernek plusz egy bazi nagy kutyának? ti mit gondoltok az ilyenről?
( Éppen bérbeadás alatt van egyik kis lakásunk és kb 3 ilyen jómadár is megkeresett a héten)
a hülyéknek még saját lakásuk sincs...
tudod a muszáj nagy úr, és van ahol a kutya családtagnak számít.
Legfeljebb nem a tied fogják kivenni ezek szerint.
A mai kor legmodernebb eszközeivel is lehetetlen megmondani mi jár a fejükben.
Mi 24 nm-es albérletben éltünk a férjemmel, amikor kutyánk lett. A tulaj beleegyezett, mert ő is kutyás.
Pitbull-ra esett a választás. Ő ugyan közepes termetű, de a lényegen nem változtat. Reggel-este sétáltatni kell, futtatni, mozgatni, amikor otthon van, akkor meg döglik, pihen.
Gondolod egy németjuhásznak a 40-50 nm-es lakás sokkal nagyobb, mint a 28??? Ott majd tud futkosni, vagy mi???
AMelyik kutya lakásban van (akármekkorában), azt így is úgy is sokat kell sétáltatni, mozgatni.
(mi azóta kertes házban élünk -saját-, a kutyánk még mindig velünk van, és örülök, hogy vannak normális kutyabarát emberek, akik hozzájárulnak a kutya tartáshoz albérletben is)
Nekem macskám lett még albérletben, de csak azért, mert lusta vagyok sétáltatni.
Ha a tulajdonos belemegy, akkor miért ne lehetne? Az állat kevesebb kárt okoz, mint néhány ember. Ha kárt okoz az is a gazdája hibája. Meg lehet nevelni, le lehet mozgatni napi szinten és akkor nem fog rombolni. Normális tartás mellett pedig tényleg teljesen mindegy, hogy 28, vagy 58 nm-es lakásról beszélünk-e.
Még egy pici udvarban sem lehet egy normális temperamentumú kutyát lefárasztani, de ezt az általában tudja, aki felelős állattartással "vádolható".
Az ilyen "jómadár" amúgy se nagyon talál albérletet a te ismeretség nélküli ítélkezésed nélkül se. Ismerek németjuhászt 30+ nm en. Naponta 4 szer sétáltatják és még gyerekük is van aki jól nevelt, és még jól is tanul.
Amúgy akkora házuk van kiadva, hogy a végét se látni, csak muszály volt kiadni míg nem tudják eladni.
Tudom felháborító, de van egy vizsla is 2.5 szobában, két gyerek mellett akit szintén 4-5 ször sétáltatnak naponta. Az a kutya olyan jólnevelt, hogy sok embert szégyenbe hozna. Nem is értem ezek a "jómadarak", hogy is tarthatnak kutyát lakásban...
Én valahol viccesnek tartom, hogy a kutyát azt sajnálja a kérdező meg állatkínzással riogat. Bezzeg egy 28 nm lyukat azt lakásnak nevez és nyugodt szívvel kiad... :D
És akkor ez még hatalmas egy 6-7 nm-es félszobához képest egy 30 éve fel nem újított panelban amikért 40-50 ezret elkérnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!