Kiadnátok kisgyerekes párnak a lakásotokat?
14.11
"Én kiadnám...ő is ugyanolyan bérlő, int bárki más"
Hát persze.
Azután amikor Ödönke focizik a lakásban, meg filctollakkal összefirkálja a falakat és az összes bútort, a heverőket meg trambulinnak használja, a kisautóit meg a tv-n tologatja, de azt is amelyiknek már kereke sincsen, a lekváros/zsíros kezeivel meg minden függönyt végigfogdos, miközben a gyedes anyuka a fészbúkon kavar amíg a férje dolgozik.
Nyílván egy ilyennek adnám ki, nem pedig egy vezetőállásban lévő egyedülálló pasasnak...
Nem, én az vagyok aki kiadja a lakást.
Utolsó:
Nem adok ki bútorozott lakást sohasem. Tisztasági festés után veheti ki, amikor elmegy, ezt megismételjük. Nem értem, nálad ez miért nem működik. :-)
Nem Ödönkééknek kell kiadni. Érdekes módon az én fiam még 2 sem volt, mikor beköltöztünk, mégsem csinált semmi kárt a lakásban, pedig már lassan 9 éves.
A vezető beosztású férfinak pedig nincs szüksége albérletre.
És azt honnan lehet tudni rólatok, vagy másról, előre és ismeretlenül, hogy nem Ödönkéék vagytok? Az ilyesmik utólag szoktak kiderülni. Az ismerősömnél csak informatikus férfiak laknak - így hozta a véletlen - 6-8 éveket és úgy használják és adják vissza a lakást, mintha nem lakott volna benne senki. Molyolnak a gépeik előtt néma csendben, csak ne zavarja őket senki!
Ügyes vagy, így kell ezt csinálni!:)
Nekem egyébként a cuccok fokozottabb igénybevétele mellett a gyerekesekkel más problémám is van.
Nem találom felelős embereknek azokat, akik albérletre vállalnak gyereket/gyerekeket, holott gyerekpárti vagyok.
Gyerekek és albérlet mellett soha nem fog összejönni a lakásra való és meddig lehet ezt így csinálni?
Gyökértelenül, mindig más helyeken, másik óvodában, iskolában, mindig a máséban?
Marad a mindenkori rendszer szidása és/vagy a külföldre menetel, ahol lehet az alja munkákat végezni orrvérzésig és a gyerekekkel ilyenkor idegenben mi van?
Annyira logikus lenne, hogy előbb összerakom az önrészt (lakástakarék 4 év) és a mostani nagyon kedvező, családbarát lakásvásárlási hitelek egyikét igénybe veszem. Kevesebb a törlesztő, mint a bérleti díj, a sajátomban lakom, ahova aztán jöhet a gyerek.
Aki meg nem hitelképes, az a bérelt lakást sem fogja fizetni.
Kisgyerekesek vagyunk, és minden további nélkül megkaptunk a belvárosban, igényes környéken egy felújított kétszobás lakást, annyiért, amennyi a hirdetésben állt. Sosem találkoztam még ilyesmivel.
Ha senki nem adna ki lakásokat, mégis hol laknának családjukat és az államot eltartó dolgozó emberek, akiknek nincs örökségük, hogy lakásuk legyen???
A szerződés kitér a lakás állapotára, illete mi magunk is festetünk jövőre minimum azért, mert igényes helyen szeretnénk élni továbbra is.
Baromira elegem van abból, hogy a gyerekesség mások szemében egyet jelent azzal, hog valami mocskos állatok szabadulnak be a lakásba, hogy tönkreverjék.
Igen, a gyerekek ön- és közveszélyesek az első 3-5 évükben, amíg meg nem ügyesednek, és amíg nem szocializálódnak. MINDANNYIAN ilyenek voltunk, mert az evolúció atyánk ezt adta nekünk. Ha azt akarjuk, hogy legyen még emberiség, akkor meg kellene békélni azzal, amivel a fajfentartás jár, a gyerekek létezésével.
Arra van a szülő, hogy a gyerek ügyetlenségét kompenzálja, de ez elmúlik. Ha mindenki így gondolkozna, családok átm3neti otthonában kötne ki Magyarország harmada...
Mióta nem hitelképes egy vállalkozó vagy egy szakács?
Nekem ez új, pedig hitelügyintéző voltam a közelmúltig.
A vállalkozó a NAV-tól visz jövedelemigazolást a banknak és annak alapján ugyanazokkal a feltételekkel kerül elbírálásra, mint bármilyen más munkavállaló.
A szopás csak az, ha az adóhatóság felé nem a valós adatok kerültek bevallásba és a jövedelem ennek alapján nem hitelképes. Erről viszont ki tehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!