Ha többlakásos társasházban albérletben lakik valaki osztatlan közös ź udvaron kinek kell füvet nyírnia? Tulajnak vagy az albérlőnek?
Figyelt kérdés
2018. jún. 14. 19:06
1/12 anonim válasza:
Aki ott lakik - azaz az albérlönek
2/12 anonim válasza:
A tulajnak .A tulaj megkapja mindenért pénzt.
Nem kell keverni a rezsivel .
3/12 anonim válasza:
A tulajnak.
Én is béreltem társasházban, ahol a tulajdonosok feladata volt bizonyos időközönként a takarítás. A főbérlő bizony jött és takarított.
4/12 anonim válasza:
A tulajdonoshoz fűződik ez a kötelezettség, de megállapodhat a bérlővel, hogy az végezze el a tulajdonos helyett.
5/12 anonim válasza:
Megállapodás kérdése. Jobb helyen a társasház alkalmaz egy kertészt, aki elvégzi a feladatot.
6/12 anonim válasza:
Amúgy tuti nem nyírnám a füvet ha ott sem lakom :)
Közös képviselő van nálatok kérdező? Talán nála érdeklődj!
7/12 anonim válasza:
6 os , a közös képviselő milyen viszonyban van az albérlővel ? Semmilyenbe sem .
8/12 anonim válasza:
Miért lenne semmilyen viszonyban?
Ha szerződéssel lakik, képzeld, neki jogai is vannak.
Vagy neked kuss volt a neved a bérleményedben?
9/12 anonim válasza:
A közös képviselő mumus???
Nyugodtan lehet tőle kérdezni, ha valaki legálisan lakik egy ingatlanban!
Mi honnan tudjuk mi van a házirendben a ti társasházatokban?!
10/12 A kérdező kommentje:
A háznak nincs kerete kertészre, 8 lakás van csak.
Pont azért vagyok kiváncsi hogy jogszabályilag mi vonatkozik az tulajra.
2018. jún. 14. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!