Hogy lehet kettő különnyíló szobával rendelkező albérletet találni (Budapesten)?
A kérdés komoly, nem vicc, tényleg nem találok ilyet.
Egy rakás albérletes, ingatlanos oldalt végignéztem és sehol sem lehet erre szűrni. A legtöbb helyen a szobaszámot is nagyon rugalmasan kezelik, szerintem némely hirdetésben még a wc-t is szobának számolják. Teljesen megbízhatatlan szobaszámra szűrni.
Veterán albérletkeresők: van erre egy normális oldal, vagy valami trükk? :D
A szobaszámnál komolyan 2 és 6 között már mindenre szűrtem, de totál vegyes az eredmény.
Tervrajz az esetek 99%-ában nincs, pedig én is azt nézném először.
A leírás meg komolyan vicc, szerintem ezt is szinte mindig csak másolják valahonnan, egy csomószor találok friss hirdetésekben olyan információt, ami már 100%, hogy elavult. (Pl. 2016-ra utaló évszám, vagy azt, hogy január 1-től költözhető, pedig ugye most április van és nem hiszem el, hogy azóta nem tudták kiadni.)
A bogarászás valóban megoldás, csak hát nagyon-nagyon idegörlő. :(
Kis kreativitással :) Minden valamire való albérletkereső oldal részletes keresőjében vagy egy kulcsszó mező, ami a teljes hirdetésben keres. Oda beírod, hogy "külön". Csak ennyit, mert a hirdetésekben többnyire külön írják az emberek.
Nézd meg az alberlet.hu-t például.
Hát igen ez ma a magyar albi helyzet... :)
Nekem eddig az volt a legjobb mikor 80-ért egybenyíló szobákat hirdettek úgy hogy télen egybe kell nyitni a szobákat hogy a cserépkályha felfűtse az összes szobát...
Még oda is volt írva a hirdetésbe hogy "fázósoknak nem ajánlott" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!