Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért nem lehet Budapesten...

Miért nem lehet Budapesten bútorozatlan lakást találni?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért ragaszkodnak a bérbeadók a nagyibútorokhoz, aki üres lakást keres és vinné a saját cuccait nyilván hosszú távra keres. Miért nem lehet bútorok nélkül kiadni a lakásokat?
2018. márc. 19. 09:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én nem a 2-3 éves Ikea bútorokról beszéltem, hanem a 100 éves berohadt, büdös, ótvar nagyibútorokról, aminek már kőkeményen szaga van. Nem tudom, milyen igénytelen ember az, aki belefekszik egy 80 éves koszos, poros, dohos ágyba és belepakol egy ugyanilyen szintű szekrénybe.
2018. márc. 19. 10:40
 12/16 anonim ***** válasza:
48%

Nem biztos, hogy igénytelen, csak mert nem tud egy vadidegen lakást bebútorozni, fizetni egy költöztetőt oda, meg vissza is.

A régebbi bútorral berendezett lakások bérleti díja is kevesebb, mint a legutolsó trend szerintieké.

Ezt már neked is észre kellett volna venni!

Keresgélj csak tovább, vannak üres lakások!

2018. márc. 19. 14:21
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

Azért szerintem nem az a jellemző, hogy büdös bútorokkal van berendezve egy lakás. Nyilván tök új, szuper trendi, inkább csak az exkluzívabb lakásokban van, és ott a bérleti díj is magasabb.

Sokan nagyon egyszerű bútorokat vesznek ilyen helyre. Mert pl. sajnálnának is drágát, mert sokan tönkreteszik. Vagy régebbi, nem divatos, de azért normális bútorokkal van berendezve.

Szerintem a nagyon gáz, büdös egy eléggé extrém eset. Keress másikat.

Egyébként nekem tetszenek a régi bútorok. Mamáméknak is tök sok volt, és egyáltalában nem volt semmi bajuk.

Dohos sem attól lesz valami, hogy régi, hanem ha vizes a lakás. És ott az új bútor is dohos lesz hamar.

2018. márc. 19. 14:24
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
Mert legtöbben bútorozottat keresnek. Mi azt adtuk ki, amibe laktunk fiatal párként és pár éves, szép bútorokat hagytunk itt, hisz magunknak rendeztük be. Az új helyre úgyse passzoltak. Vannak azért üres lakások is, csak kevesebb.
2018. márc. 20. 07:44
 15/16 xswerdy ***** válasza:
62%
mivel a többség bútorozottat keres, így kínálat is leginkább abból van. Egyszer belementem, hogy a bérlő elvigye és raktározza a bútorokat, de sérülésekkel kaptam vissza.
2018. márc. 20. 17:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Sokáig én is azt hittem, hogy csak lustaságból adják ki bútorozottan a lakásokat a főbérlők. Én is bútorozatlant kerestem 5 évvel ezelőtt és alig találtam. Otthonról költöztem el és hoztam magammal a szobámból a cuccokat, ragaszkodtam is hozzá. Más bútora az nem tudom...nekem intim dolog valamiért. Na mindegy, most viszont költözöm saját lakásba és a főbérlő könyörög, hogy hagyjam itt a bútoraim neki, kifizeti, mert bútorozottan könnyebb kiadni (még 6 lakása van ezen kívül).
2018. szept. 27. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!