Miért nem lehet Budapesten bútorozatlan lakást találni?
Nem biztos, hogy igénytelen, csak mert nem tud egy vadidegen lakást bebútorozni, fizetni egy költöztetőt oda, meg vissza is.
A régebbi bútorral berendezett lakások bérleti díja is kevesebb, mint a legutolsó trend szerintieké.
Ezt már neked is észre kellett volna venni!
Keresgélj csak tovább, vannak üres lakások!
Azért szerintem nem az a jellemző, hogy büdös bútorokkal van berendezve egy lakás. Nyilván tök új, szuper trendi, inkább csak az exkluzívabb lakásokban van, és ott a bérleti díj is magasabb.
Sokan nagyon egyszerű bútorokat vesznek ilyen helyre. Mert pl. sajnálnának is drágát, mert sokan tönkreteszik. Vagy régebbi, nem divatos, de azért normális bútorokkal van berendezve.
Szerintem a nagyon gáz, büdös egy eléggé extrém eset. Keress másikat.
Egyébként nekem tetszenek a régi bútorok. Mamáméknak is tök sok volt, és egyáltalában nem volt semmi bajuk.
Dohos sem attól lesz valami, hogy régi, hanem ha vizes a lakás. És ott az új bútor is dohos lesz hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!