Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mi tartozik egy bútorozott...

Mi tartozik egy bútorozott albérletbe?

Figyelt kérdés

Milyen bútorok vannak egy albérletbe, amit bútorozottan hirdetnek?

Gondolom ágy, konyhaszekrény, szobabútor, mosógép esetleg?

Mi még?

Ilyen apróságok is mint pl tányér, pohár, evőeszköz stb.?

2018. márc. 7. 09:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az albiban (1 szoba) ágy van, szekrénysor, amibe tudunk pakolni, két fotel. Konyhába természtesen szekrény, gáztűzhely, és egy mikró. Fürdőben pedig mosógép.

Minden mást magunknak vettünk, pl. étkezőasztalt, porszívót.

Mi inkább a tisztaságot vettük amúgy figyelembe, és a környéket.

2018. márc. 7. 15:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi pl olyat vettünk ki, amibe a konyha full be volt rendezve, tányér, edények, minden volt, mosógép, porszívó, de ezeket eltettünk, ne menjen tönkre, mivel nekünk is volt, így inkább azt nyúzzuk :)

Nem tudom mi bajuk az embereknek a gyerekes albérlőkkel, 2 gyerekünk van és nem ettük még meg a lakást :)

Sajnos az emberekben még mindig az van, hogy " aki albérletbe gyereket vállal az olyan is...".

2018. márc. 8. 09:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves 12-es!

Én speciel nem azért nem adnám ki gyerekesnek, amit írtál, mert nem foglalkozom senki életével, ha őneki az megfelel, hogy gyerekkel, vagy gyerekekkel bérlőként éljen, az az ő döntése, lelke rajta.

Ellenben hiába ír mást a törvény, mégis problémás gyerekes párt kitenni, ha azok nem fizetnek.

Bárki, bármit mondhat, én a gyakorlatban alaposan megszívtam, törvény ide vagy oda. Teljesen szabályosan jártam el, kiköltözési záradékos szerződéssel a kezemben, a végrehajtónak mégis az volt az első kérdése, hogy "Kiskorú gyerek van e az ingatlanban?" majd sarkon fordult és elment, elhalasztva a kilakoltatást.

Azon kívül, akármilyen elszánt a bérbeadó, ha a kiskölök ott szipog az anyja szoknyája mellett, nem tudom kinek van szíve kilódítani őket az utcára.

Természetesen előbb-utóbb valahogy megoldódik a helyzet, de addigra több százezres az adósság, ami soha nem lesz rendezve, legfeljebb a bérbeadó által.

Ezért nem adom gyerekeseknek a lakást, mert lehet, soha nem lenne többet ilyen gondom, de inkább nem kockáztatok.

És ezt lehet megköszönni olyanoknak, akik a gyereküket használják fel arra, hogy valakit szemét módon kihasználjanak!

2018. márc. 8. 12:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen, megértem, hogy ezt szeretné mindenki elkerülni, csak lassan már ott tartunk, hogy a gyerekesekbe csak a csalót látják, és nem azt, hogy saját lakásra nincs pénzük, de azért fedelet a fejük felé szeretnének és a bérleti díjat kifizetik. Na, mindegy nehéz ügy ez :)
2018. márc. 8. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!