Szerintetek 20 evesen egyedul menne?
Igen, de javaslom olyan helyre menj dolgozni ahol ennyit adnak és ingyen adnak is szállást,akkor egy darabig nincs gond a szállásal, és nem sértésből de a szüleid sajnos ki használnak, amit te le írtál az előző kérdésben mondtam fateromnak és a muternak azt mondták hogy a te szüleid csak ki használnak téged, milyen az már hogy vegyél fel hitelt? Soha se vegyél fel hitelt mert életed végéig fizetheted vissza, minnél hamarabb költözz el én míg mindig az olyan munkahelyet ajánlom ahol adnak ingyen szállást és napi 1-2 étkezést, kafetériát stb.
Remélem segítettem? majd írd meg hogyan döntöttél,sok sikert és az elején lesznek nehézségek de aztán sikerülni fog minden :-)
Vidék és vidék között is vannak különbségek.
Azt csak a konkrét helyet felmérve lehet kijelenteni, hogy milyen kiadásokkal kell számolni, ha csak az albérletre kell kifizetned 40-50 ezret, ott már el is bukott a mutatvány, hacsak nem tengődni akarsz.
Az albérleten túl sok helyen kauciót is kér a tulajdonos, de ha nem akkor is fizetned kell a lakás rezsijét, plusz TV, telefon, internet.
Étkezés, öltözködés, egyéb kiadások...
Albérlet nélkül nem gond, de nem véletlen, hogy a fiatalok többnyire többen vesznek ki egy albérletet, szeretnének ők önállóan élni, lakni, csak nem fér bele a költségvetésbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!