Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha nettó 210. 000 forint...

Ha nettó 210. 000 forint lenne a fizetésed, körülbelül mennyit szánnál maximum egy budapesti szobára?

Figyelt kérdés
2018. jan. 1. 22:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

2019 év végén fog megállni a növekedés, ugyanis addig csökkentették a lakásvásárlások áfáját 5%-ra. Pont most tanultam, nem hittem, hogy ilyen hamar hasznát is veszem! :)

Én is azt akartam irni, hogy teljesen mindegy mennyit szánok az albérletre, ugyis az dönt, hogy mennyiért fogják kiadni nekem a legolcsobbat. Nemrégiben pont gondolkodtam, hogy valoszinüleg havi netto 250 ezret fogok keresni, és mennyire örülnék, ha nem a szaktársaimmal kellene már bezsufolodnunk egy kis lakásba négyen, hanem élhetnék egyedül/párommal, de hamar el is vetettem az ötletet, hiszen nem fogok tudni kiadni 130 ezer+rezsit érte.. Ugyhogy amig fiatal vagyok és birom a körülöttem lévö bulis életet, maradok ahol vagyok és minél többet probálok sporolni, kijönni 40 ezerböl egy honapban még akkor is, ha ennél joval többet fizetek, hiszen szerintem is kidobott pénz az egész..

2018. jan. 8. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!