Albérlet mellett hogy tudtatok spórolni saját lakásra?
Az egvilagon semmit nem kotekedtem, legy szives ne allitsd be maskepp.
Az ido...persze, ha a korulmenyeid adottak.
En falun lakom, idom lenne eppen, de lehetosegem semmi.
Nem igaz, h arra van, amire akarjuk, ha a korulmenyeim egesz masok, mint neked. Nekem pl a kozlekedes. A tavolsag. A boltok hianya. En sem veszek meg minden draga szrt, hust is alig-alig, de egyebek is vannak, amik hatraltatnak, az mar nem ehhez a kerdeshez tartozik.
Ez érthető, de attól, hogy neked nincs időd valamire miért kell kijelenteni, hogy ha más kevesebb pénzből étkezik egészségesen, az biztos hazugság?
Az egyik legfontosabb kérdés számomra az étkezés és a családom egészsége,és igen, sok időt fordítok rá.
Mellesleg csak egy tipp volt a kérdezőnek, hogy ezen is lehet spórolni meg még ezer más dolgon.
A fizetésem 2/3-at félre tudom rakni minden átgondolás nélkül egy átlagos hónapban, ha egyedül bérelnem a jelenlegi lakást akkor kicsit többet mint s felet.
Szóval gyakorlatilag igy sikerül félre rakni, hogy nem költöm el a pénzem.
Budapest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!