Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérlet mellett hogy tudtatok...

Albérlet mellett hogy tudtatok spórolni saját lakásra?

Figyelt kérdés
Olyan írjon, akinek semennyi pénzt nem adtak, hanem teljesen egyedül spórolt. :)
2017. dec. 24. 08:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az egvilagon semmit nem kotekedtem, legy szives ne allitsd be maskepp.

Az ido...persze, ha a korulmenyeid adottak.

En falun lakom, idom lenne eppen, de lehetosegem semmi.

Nem igaz, h arra van, amire akarjuk, ha a korulmenyeim egesz masok, mint neked. Nekem pl a kozlekedes. A tavolsag. A boltok hianya. En sem veszek meg minden draga szrt, hust is alig-alig, de egyebek is vannak, amik hatraltatnak, az mar nem ehhez a kerdeshez tartozik.

2017. dec. 25. 17:52
 12/15 anonim ***** válasza:
18%

Ez érthető, de attól, hogy neked nincs időd valamire miért kell kijelenteni, hogy ha más kevesebb pénzből étkezik egészségesen, az biztos hazugság?

Az egyik legfontosabb kérdés számomra az étkezés és a családom egészsége,és igen, sok időt fordítok rá.

Mellesleg csak egy tipp volt a kérdezőnek, hogy ezen is lehet spórolni meg még ezer más dolgon.

2017. dec. 25. 18:11
 13/15 anonim ***** válasza:

A fizetésem 2/3-at félre tudom rakni minden átgondolás nélkül egy átlagos hónapban, ha egyedül bérelnem a jelenlegi lakást akkor kicsit többet mint s felet.

Szóval gyakorlatilag igy sikerül félre rakni, hogy nem költöm el a pénzem.

Budapest

2017. dec. 26. 20:03
 14/15 anonim válasza:
Mi albiban lakunk és gőzerővel sporolunk sajat lakasra. Eddig 15 milliot sikerult megsporolni kb 8 ev alatt. En gyerekekkel vagyok otthon rajuk kapom a tamogatasokat ez 100 ezer. A ferjem egy vallalkozasban resztulajdonos, abbol minden honapban van vmennyi penzez valtozo mennyi es ugyanott is dolgozik alkalmazottkent, keres kb 300 ezer korul. Az albi es rezsi osszesen 110 ezer. Nem tudunk olyan sokat felretenni, de ferjem kezel minden penzt es minden honapban rak be a bankba. Mi ugy sporolunk hogy ferjem elegge megfogja a penzt, o ad mindig nekem annyit vasarlasra stb amennyi eppen kell, azert is jo ez igy mert az en kezem kozul sajna hamar kifolyik a penz. Szoval a kajan is sporolunk etterembe moziba stb nem jarunk de hat kisgyerekek mellett egyenlore kb lehetetlen is. Egyenlore 1 szobas lakasr eleg ez a penz budapesten. Tegla lakast szeretnenk es 2 szobasat, sajna az egy szobas nagyon kicsi lenne nekunk. A baj az hogy mar 3 eve szeretnenk lakast de sokkal gyorsabban nonek mindig a lakasaral mint amilyen utemben tudunk sporolni igy mindig egy lepessel elorebb voltak az árak. Ha a mostani penzunk meglett volna harom eve akkor mar lenne egy ket szobas lakasunk. Sajnos mi nem oroklunk semmit, szuleim valamiert csak a tesomnak vettek itt pesten lakast, nem az ö nevere de o hasznalja egyedul es hasznalni is fogja, mig mi gyerekekkel egyelore sajnos az egy szobas albiban tengodunk es probaljuk megfogni a penzt. Hitelt ferjem nem szeretne, en is tartok amugy tole de mar ugy vagyok vele harom ev utan hogy legyen akkor hitel mert nem jutunk egyrol a kettore. Ferjem heti 6 napot 13 orazik mar evek ota. Nyaralni 2 napot sikerult ugy hogy o is eljott es mar egyre jobban kimerul o is a mokuskerekbe. Valahogy talan nekem kene valami itthoni vallalkozast kitalalni nem tudom.. neha olyan kilatastalan.
2017. dec. 28. 13:41
 15/15 anonim válasza:
Lakástakarékot érdemes kötni, az a legkedvezőbb a hitel szempontjából.
2018. máj. 3. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!