Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Az SZTE Állam- és Jogtudományi...

Az SZTE Állam- és Jogtudományi karon tanuló diákoknak melyik a legideálisabb kollégium?

Figyelt kérdés

2017. dec. 21. 23:10
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A karnak nincs saját kollégiuma, úgyhogy maradnak a karközi kollégiumok.

Ezek a/az:

-Eötvös Loránd

-Herman Ottó

-Móra Ferenc

-Károlyi

-Öthalmi

Az Eötvösbe elsőévesként esélytelen bekerülni, ne is álmodozz róla. A későbbiekben nagyon jó átlag kell ahhoz, hogy egyáltalán egy kis esélyed legyen a bekerülésre. Kár érte, mert amúgy ez van a legjobb helyen.

A Károlyi a legtöbb férőhelyes kollégium, emiatt az is a legbulisabb, én ide biztosan nem mennék. De ha az a célod, hogy heti 5x szétcsapd magad, és nagyon-nagyon szociális vagy, akkor jó lehet neked. Tömegközlekedéssel nincs rossz helyen, + ott van egy köpésre tőlük a Cinema City, a pláza, a rókusi tesco, és egy meki.

A Herman és a Móra kb. egyformák, ráadásul kb. ugyanott is vannak, mert ilyen 20 méterre vannak egymástól, szóval az egyik koleszből csodaszép kilátásod nyílhat a másikra. Bár a Hermannak 2 épülete van, a másik kicsit kijjebb van. Újszegeden vannak, de ettől függetlenül nem mondanám, hogy messze vannak a központtól, még gyalog sem. Tűrhető a tömegközlekedés. Mindent összevetve szerintem ez a két legjobb kollégium.

Az Öthalmi állítólag elég jó kollégium, kevesen vannak, és itt jut az embernek a legtöbb privát tér, de annyira kint van, messze van mindentől (kivéve az Auchantól, lol), hogy szerintem nem éri meg. Szörnyű a tömegközlekedés. Mindezek ellenére ide is elég nehéz bekerülni tudtommal. :D

Úgyhogy szerintem Móra vagy Herman. A kettő között már tényleg nincs sok különbség, azt választanám, amelyik szimpibb, vagy ahol több az ismerős (vagy ahol kevesebb, ha éppen olyan vagy).

2017. dec. 24. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!