Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mertek szellőztetni a Vll....

Mertek szellőztetni a Vll. kerületben?

Figyelt kérdés
A hatalmas szmog miatt kérdezem, nyilván szellőztetni kell. De nem vagytok betegek? Igazából a belső udvaros bérházaknál nem jön be a sok por?
2017. dec. 18. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Akkor ez a világ összes nagyvárosára igaz, nem csak Bp. VII kerületére, pedig minden normális helyen szellőztetnek, persze nem szmogriadóban.

Ha téged ez megnyugtat, én 60 feletti vagyok, egész életemben a kerületben laktam és akár hiszed, akár nem, makkegészséges vagyok, ...gyógyszerek nélkül!

2017. dec. 18. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Érdemes hajnalban.
2017. dec. 18. 16:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért, a VII. kerületben fával fűtenek, korszerűtlen kazánban esetleg nedves fával? Ne adj Isten szemetet is beledobnak? Vagy egy korszerűtlen, a környezetvédelmi előírásokkal nem törődő üzem van a közelben, amitől szmog lenne?
2017. dec. 18. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

"Igazából a belső udvaros bérházaknál nem jön be a sok por?"

1) Bérházak már nincsenek

2) Miért lenne egy udvari lakás porosabb, mint egy utcai?

De amúgy sem értem a kérdést, hogy miért van kihegyezve a VII kerületre, amiben a tömbrehabilitáció után korszerű fűtésű lakások, kertes belső udvarok és rengeteg zöldterület van?

Kérdező!

Ugye életedben először laksz városban?

2017. dec. 18. 22:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Gyerekkel vagyok, adodott egy jo alberlet, es nem vagyok benne biztos, hogy a szmog miatt jo otlet e miatt
2017. dec. 19. 01:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne költözz Budapestre, hanem vegyél ki az agglomerációban valamit. Onnan is 20, maximum 40 perc alatt bent vagy a centrumban, ma már olyan a közlekedés.

Budapest ilyen!

2017. dec. 19. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!