Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérlő nem hajlandó fizetni...

Albérlő nem hajlandó fizetni egyenlőre a közműszámlákat. Érvényes-e az emailben történt felszólítás a számlák rendezésére vagy csak postai úton lehetséges? Azonnali hatályú albérlet felmondásánál mennyi időt vagyok köteles adni a kiköltözésre?

Figyelt kérdés
albérlet megszüntetése
2017. nov. 30. 20:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy a bemásolgatásod szempontjából, hogy feketén vagy fehéren van kiadva a lakás. Ennyi!
2017. dec. 1. 22:15
 12/19 anonim ***** válasza:

"Mindeközben a többlethasználattal keletkezett minden kárt, költséget a bérlőtől lehet követelni. Persze ha mondjuk egy év alatt összejön lakbérrel és közüzemivel együtt úgy egymillió, na azt hajtsd be... "

Miért is nem lehetne behajtani???????? Előbb-utóbb majd vonják tőle a peres eljárás után. Olyan nincs, hogy valakinek élete végéig nem lesz a nevén sem, illetve a jövedelme is nulla. Ezt el lehet játszani pár évig, de a követelés nem évül ám el ;)

2017. dec. 1. 22:19
 13/19 anonim ***** válasza:
S még annyit, az ingyenélő, senkiházi élősködők kihajítására már cégek alakultak, tehát, legálisan, gyorsan is el lehet hajtani az ilyeneket. S nem feketén ;)
2017. dec. 1. 22:21
 14/19 anonim ***** válasza:

"Miért is nem lehetne behajtani??????"

Hát csak azért, mert az ilyeneknek rég nincs semmi a nevén és a munkabérét is zsebbe kapja. Na az ilyentől hajtass be bármit. Tudod, Győzike meg a sok politikus akinél a családtagok nevén van a háztól a kocsiig minden.

Ennyi!

2017. dec. 2. 09:30
 15/19 anonim ***** válasza:

Így van, pont az ilyenektől nem fogsz semmit behajrani, semmije nincs..

De ti bízzatok a magyar igazságszolgáltatásban, talán pénzedhez jutsz 2-3 év múlva.

Én magam rendezném a dolgokat.

2017. dec. 2. 11:16
 16/19 anonim ***** válasza:

"Én magam rendezném a dolgokat."

Erről beszélek. Ha önbíráskodsz, megbüntetnek. Ha odamész és kirakod, akkor is!! Erről írtam az elején. Ő van az ingatlanon belül, ki nem teheted, majd a bíróság 1-2 éven belül és az addig felhalmozott adósságot vagy be tudod hajtatni, vagy nem. ja és a behajtás költségeit is te állod addig, amíg be nem tudják rajtra hajtani, tehát ha nem tudják akkor azt is buktad.

Ezért írtam, amiket írtam...

2017. dec. 2. 11:26
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
Inkább büntessenek meg minthogy elnézzem hogy ingyenélők lakjanak továbbra is a lakásomban...
2017. dec. 2. 11:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Én meg már írtam, léteznek cégek, akik direkt a renitens bérlők kirakására szakosodott. S nem valami alvilági maffiát kell elképzelni, jogászok is vannak köztük, teljesen legális a dolog.

Tehát, nem kell megvárni a hosszú bírósági pereskedés végét, s nem kell kiszolgáltatnunk magunkat egy rosszhiszemű, fizetni nem akaró, aljadék kedvének!

2017. dec. 2. 14:42
 19/19 anonim ***** válasza:
63%

Ez helyesség.

A behajtó cégeknek is csak jogerős bírósági végzéssel lakoltathatnak ki.

Ugyanúgy önbíráskodásnak minősülne, mint ahogy én pofán vágnám...

2017. dec. 3. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!