Te mennél albérletbe olyan emberhez aki azt sem tudta megmondani, hogy hányas busszal lehet eljutni hozzá?
Figyelt kérdés
Albit keresek, találtam is egyet, mondom az illetőnek ezzel és ezzel busszal oda tudok menni. Azt mondta igen, persze. Nézem az útvonaltervezőt, hát az a busz pont ellenkező irányba közlekedik a városban. Szerintetek ez egy csaló ?2017. nov. 29. 16:41
11/12 A kérdező kommentje:
11-29 22:11
Remélhetőleg nem fog érni.
A kérdésem alanya meg csak annyira inkorrekt, vagy buta, hogy kerestem, keresett, kerestem és 1 hete nem veszi fel a telefont, de semmilyen napszakban. De! már az első megkeresésemkor is ez volt, irkáltam az üziket, hogy vegye már fel a telót. Talán jobb ez így, ki tudja mi kerekedett volna ki, ha oda cuccolok.
2017. dec. 5. 00:39
12/12 anonim válasza:
Igen, lehet csaló, én is találtam egyet. E-mail-ben lehet bejelentést tenni a rendőrségnek, én is azt tettem.
Majd összekapcsolják a hasonló ügyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!