Bérlőként érdekes lehet rám nézve a kiakasztott NAGYON FONTOS taggyűlés?
Pár napja ki van ragasztva a társasház üzenőfalára, el is olvastam, de abszolúte nem érdekel a dolog, ráadásul az időpontjára nekem már vannak koncertjegyeim.
Holt tuti, hogy nem mondanám le a koncertet egy lakógyűlés miatt :D
Albérlőként ez egyáltalán vonatkozik rám?
Vagy küldjem el a lakás tulajdonosát?
Kötelező ilyenen részt venni?
Elvileg akarnak új elnököt választani, de elhihetitek, hogy nekem édes mindegy ki lesz az, a mostanit sem ismerem :D
Én nem áll szándékomban még ott lakni addig, hogy ez engem bármiben is befolyásoljon. (pl bejárati ajtó csere)
Albérlőként el sem mehetsz közgyűlésre, kivéve ha a a tulajdonosod ad neked meghatalmazást. Semmiképp sem kell lemaradnod a koncertről.
Megkérdezhetem miért akarnak új elnököt választani?
Ennek igazán örülök.
A papíron az állt, hogy a "tarthatatlan körülmények miatt".
Nem tudom pontosan mit takar, én nem tapasztaltam semmi borzalmasat.
Viszont itt nem egy társasházról van szó, hanem több háznak van egy ilyen társasház kezelője aki a közös képviselő vagy hogyan is van ez.
Úgyhogy, a telepen lehet, hogy vannak itt-ott tarthatatlan állapotok, a mi részünkben nem tudom, mi számíthat annak.
Van havi 1000ft közös költség, ami hurrá nem sok, viszont semmire sem elég. Gondolom.
Lol nálunk havonta van egy gyűlés és még sohas sem voltunk a 20 évben amióta ottlakunk :D
Általában olyanok mennek el a gyűlésre, akiknek nincs jobb dolgok és nem mindegy, hogy világos sárga vagy sárgára festik a falat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!