Euroline Ingatlan Zrt. Valaki tud róla véleményt? Telefonos beszélgetésben "foglalót" emlegetett az úriember, ami nonszensz.
Szerintem 70+rezsi baromi sok egy szobáért!
Ennyiért kapsz egy garzont, csak nem kell elkapkodni!
(Tudom, mert én 46 m2-es, felújított, bútorozott lakást adtam ki a Rókusnál ennyiért)
Keress tovább és ebbe ne menj bele, mert még lenyúlás szagát is érzem!
általában a bérbeadó el szokta kérni a kauciót a szerződéskötéskor, és beköltözéskor fiztetendő az elaő havi bérleti díj (már ha ez elválik, mert mondjuk már megállapodnak, amíg még bent lakik a régi lakó). És a kaució foglalónak szokott minősülni, azaz ha szerződéskötés után a bérlő meggondolja magát, akkor bizony bukik egy jelentős összeget. De hát a bérbeadót is meg lehet érteni. Leáll a hirdetéssel, mert ki van adva, aztán mégse jön a lakó...
A konkrét céget nem ismerem, fogalmam sincs, hogy korrektek-e. De alapvetően korrektnek tartom, ha szerződéskötéskor kérnek foglalót.
Téves, szerződéskötéskor kéthavi kauciót kérnek + tárgyhavi bérleti díjat.
Mellesleg ez tényleg rohadt drága, kicsit hozzáteszel és önálló lakásod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!