Önkormányzati lakás kérdés? (többi lent)
Figyelt kérdés
Beszeretnénk nyújtani egy önkormányzati lakásra egy pályázatot. Kértünk egy borítékot, amiben minden benne van hogy mi alapján lehet igényelni. Párom lenne a fő kérvényező, de mint élettárs engem is megszeretne jelölni. (3 éve élünk együtt albérletben). De jelenleg nekem nincs munkám. Viszont a papírokon az szerepel, hogy a munkaügyi központtól kérnem kell egy papír, amivel igazolnám, hogy kapcsolatban állok velük. Mindenáron szükséges ez? Mert őszintén nem nagyon szerettem volna a munkaügyire bemenni (eddig is magamtól találtam munkát amikor volt). Csak ez az egy megoldás lehet?2017. szept. 14. 11:08
11/13 A kérdező kommentje:
A páromnak van munkája, több éve egy cégnél dolgozik. De elkanyarodtunk kicsit a kérdéstől. :) Azért köszönöm a válaszokat!
2017. szept. 16. 16:39
12/13 anonim válasza:
Papíron Te ne költözz, így nem lesz gond. Csak vendégként vegyél részt a lakásban.
13/13 A kérdező kommentje:
Én is jobbnak láttam volna, ha csak a párom adja be, de ő úgy gondolta legyen hivatalos az ottlétem. Egyébként nem adtuk be végül, talán majd legközelebb.
2017. szept. 25. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!