Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Airbnb-vel tapasztalatok?

Airbnb-vel tapasztalatok?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel küldöldön (Bécsben) szeretnénk egy lakást kivenni. Kevés megfelelő hirdetést találtunk, és a legtöbb ami ezzel az Airbnb-s céggel állt kapcsolatba. Megnéztem neten, de konkrétan csak a lakást kiadóknak (tulajdonosoknak) szolgálnak pár hasznos tanáccsal meg tippel az adózást illetően. Jellemző, hogy ezek a lakások rövidtávra szólnak (főleg Mo.-n), de akiket mi felkerestünk, azok hosszútávra kínálják a lakásukat, de ezen a cégen keresztül.

Van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban vagy lakott már valaki Airbnb által közvetített lakásba?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2017. szept. 2. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én laktam Norvégiában 6 hétig és nagyon jók voltak a tapasztalataim.
2017. szept. 2. 13:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor tehát nem csak rövid távra adnak ki lakásokat hanem hosszútávra is?

Csak mert mindenhol az van feltüntetve, hogy ez rövidtávú lakhatáshoz jó megoldás...

2017. szept. 2. 14:24
 3/4 xswerdy ***** válasza:
100%
Nem, lehet kifejezetten hosszútávra is hirdetni ott, erre spéci fizetési mód is van, hogy tudniillik akkor csak az első hónapot kell előre fizetni. De azért elsődlegesen a rövidtávú kiadás plattformjaként ismert.
2017. szept. 2. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Az Airbnb hírdetések között van rövid és hosszútávú is ... csak az a baj, hogy sokszor drágábban adják ki a lakásokat, ezért nem mindig éri meg ezt a szolgáltatást használni.

Egyik ismerősöm az egyik lakását Budapesten Airbnbn keresztűl adja ki... és kb 3x annyit keres havonta mintha a tradicionális módon csinálná.

2017. szept. 3. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!