Egyetemisták hogy oldjátok meg mosógép hiányában a lakhatást albérletben?
Úgy csinálnám, ahogy logikus.
Ezért csinálják legtöbben így.:)
Kedves Kérdező!
A bubblest tudom javasolni. Kilóra átszámítva nem drága, jó minőségben mos, és éjjel is tudsz mosni. Regisztrálj.
Dehogy van mindenhol mosógép, a kérdező meg gondolom örül, hogy talált olyan albit, aminek megvan a 4 fala, meg a nyílászárók, nemhogy a mosógép... 3 éve, amikor én költöztem albérletbe, ott volt mosógép, de azzal nem lehetett volna tisztára mosni a ruháimat. Én úgy oldottam meg, hogy ballagásomra nem ékszert meg ilyeneket kértem, hanem egy mosógépet. Egy kisebb méretűt kaptam 70.000 ft-ért.
Amit tehetsz:
-hazajársz szennyest mosatni
-helyben elviszed mosodába
-kézzel mosol (csak a legnagyobb szükség esetére ajánlom, mert így nem lesz tiszta)
-vesztek egy használt mosógépet (a vétel előtt egy mosáshoz értő személlyel próbáljátok ki)
-egy olcsóbb újat vesztek
Valaki írta, hogy béna volt a kérdés... és sajnos igaza van.
Egyetemistaként illene tudni értelmesen megfogalmazni egy kérdést. Mert ha már albérlet van, akkor a lakhatás meg van oldva, azt már nem kell megoldani. Ha nincs mosógép az albérletben, akkor a mosás problémát kell megoldani.
Tehát valahogy így kellett volna kérdezned: Egyetemisták, hogy oldjátok meg a mosást, ha nincs az albérletben mosógép?
#17.. elég fura az a mosás, ahol nem lesz tiszta a ruha... kivéve, ha az olajos munkásruhára gondolsz.. de minden csak technika kérdése.
Nekem szerencsém volt, eddig minden albérletemben volt mosógép, bár az első helyen egy fél évig hiánycikk volt, de kézzel a legtöbb dolog megoldható volt :)
Utolsó elotti!
Igazad van. Nem figyeltem a kérdés pontossagra, mert közben mással is foglalkoztam. Ettol függetlenul a válaszok értelmezhetők voltak, es a mosasrol szolt mososgep hiányában, mint sem oktatnanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!