Nektek mikor jött el az a pont amikor úgy dömtöttetek hogy szeretnetek elköltözni otthonról?
Hány éves koroktokban volt, van amikor elhatároztatok hogy na most, vagy "X" idő múlva (mikor?) szeretnétek elköltözni? Mi volt a terv? Dolgozol vagy valami? Életkort, nemet is írjatok. ;)
Meg amúgy szerintetek hány évesen kellene egy "gyereknek" elköltöznie otthonról?
22F
23 évesen költöztem el, amikor már dolgoztam.
A húgom kicsit előbb, kb 20-21 évesen, egy örökölt lakásba, és kiadta az egyik szobát. Neki akkor csak a szakmai gyakorlatos munkái voltak még, azok nem fizettek sokat.
Amint munkát találok, szeretnék elköltözni.
Jelenleg még tanulok.
22L
Most kezdek dolgozni, az egyetem hossza miatt eddig tolódott. Szeretnék elköltözni, de csak a párommal (ő vidéken dolgozik és most keres itt állást), mert a keresetem egy fővárosi garzon fenntartására nem elég, egyetemistákkal való összebútorozást meg cseberből vederbe esetnek érezném... Akkor már a saját családommal élek addig. Azt meg kibekkeljük.
Általánosságban szerintem nincs ideális kor, de nyilván a saját esetem miatt is mondom ezt. Így közeledve a 30 felé már nagyon vágyom a nyugalomra, hogy ne kizárólag gyerekstátuszban legyek (ez szülőkkel elkerülhetetlen, főleg az overprotective anyámékkal).
26N
Azon kevés szerencsések egyike vagyok aki még igazi falusiként nőhettem fel (35f) nálunk mindig 3-4generáció élt együtt mióta az eszemet tudom.
Mai napig földművelésből és állattenyésztésből élünk, jelenleg sajnos csak 3 generáció élünk együtt, de remélem majd az én nagymamám is lassan megéli a dédi kort és ismét 4generáció leszünk...
Ha van elegendő hely, van megélhetés, akkor szerintem semmilyen épkézláb indok nincs a külön költözésre, max 2-3házzal odébb, mit bátyám.
Amúgy sokan lenéznek minket, és csórónak hisznek, nekik meg szoktam mutatni a kombájn adásvételijét :D
18 évesen egyetem miatt albérletbe
egyetem elvégzése után 23 évesen külföldre (természetesen dolgoztam).
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!