Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Jogom van lakásban hangisan...

Jogom van lakásban hangisan zenét halgatni napközben?

Figyelt kérdés
Eddig kerteshàzban vagy koleszben laktam. Most hogy albèrletben vagyok a fèrjemmel új nekem ez az egesz. Jb 10 -14 között hallgattam hangosan ràdiót mikor takaritottam èa levelwt kaptunk a főbèrlőtől e miatt. Neg amiatt is nert telefonon reggelebte a teraszon hallgaton a ràdiot. Gkndolhatjàtok milten hangos a telefin. Ha bekapcsolom a vizforralot nàr nem hallom a balàzsèkat 😅
2017. jún. 21. 09:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Ha ez olyan hangos, hogy zavar másokat, akkor nem.

A teraszon nyilván zavaró, főleg ilyenkor, amikor sok helyen nyitva az ablakok. Jobban behallatszik, mint gondolnád. Nálunk a ház előtt a téren szokták a kis suttyók telefonról hangosan hallgatni a zenét, simán felhallatszik az ötödikre is.

Én is szoktam reggel rádiózni, vagy tv-zni, miközben készülődök, de még nem szólt soha senki. Szóval lehet ezt normálisan is csinálni.

Biztosan nagyon hangos voltál, ha a főbérlő vette a fáradtságot és írt ezért.

2017. jún. 21. 09:50
 2/13 A kérdező kommentje:
vagy csak a szomséd unatkozó nyugdíjas hivogatta addig amig nem irt nekem levelt , na mindegy lejjebb veszem a hangot dehát nappal van :(
2017. jún. 21. 10:30
 3/13 anonim ***** válasza:
70%

Mivel főbérlőről írsz és nem tulajdonosról, akkor ezek szerint ez egy önkormányzati lakás, amit a mai törvények szerint tilos kiadni albérletbe.

Ez esetben jobb, ha láthatatlanná válsz, mert vissza fogja venni a lakást az önkormányzat a főbérlőtől.

2017. jún. 21. 10:33
 4/13 anonim ***** válasza:
94%

A csendháborítás nem időponthoz kötött.

Szokj hozzá, hogy nem kertesházban vagy, hanem társasházban.

Hanszigeteld a lakást, csukd be az ablakot, és akkor lesz jogod.

2017. jún. 21. 10:52
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
ha ez másokat zavar akkor nincs jogod, költözz putrisabb környékre ott már megszokták a zajongókat így te is zajonghatsz, "Gkndolhatjàtok milten hangos a telefin" azért mert te így gondolod az még azért tud hangos lenni
2017. jún. 21. 12:12
 6/13 A kérdező kommentje:

A főbèrlő az egy ingatlaniroda akiknek bem tilajdona a 15 lakàsos hàz.

A környèk putris. Anno munkahely miatt kellett ide költözni egy hèt alatt ezt talàltam. Alkoholistàk ordibàlnak szembe a tèren ès a felettünk èlő lengyel csalàd hètvègèn mindig partit tart ès berugnak . Hajnali 3 kor a veszekedèst felvàltja a halàlhörgès. De mi nem pattogunk hallom az tèny de attol aludni tudok a falak vastagok. A hàz az 1800 èvwk vègèn èpült óvàrosi hàz ok az egy dolog hogy hallható a zene ha valaki a lèpcsőhàzban van.

Melletünk lèvő lakàs üres közös falunk nincs aktiv lakòval

2017. jún. 21. 13:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A 6-os válaszodat olvasva Kérdező, én azt mondanám, hogy kezdj keresni valami normális helyet, a zenét meg, - akár igazad van, akár nem, - addig vedd lejjebb és tojjál a világra!
2017. jún. 21. 14:04
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
Alpári dolog a teraszon bömböltetni a zenét, legközelebb légy tekintettel másokra, nem körülötted forog a világ.
2017. jún. 22. 11:42
 9/13 A kérdező kommentje:

mi számit bömböltetésnek ?

telefonon extra hangszóró nélkül az . pont akkora hangereje van mintha beszélgetnék valakivel.....

2017. jún. 22. 18:15
 10/13 anonim ***** válasza:

1. Tanulj meg írni.

2. Nyáron ne hallgass reggelente semmit a teraszon. Mindenkinek nyitva van az ablaka a hőség miatt és hidd el, hogy a Balázskáidra kel még az ötödik szomszéd is.

2017. jún. 30. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!