Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Beletörődjek, hogy ugyanannyit...

Beletörődjek, hogy ugyanannyit kell fizetnünk?

Figyelt kérdés

Két szaktársammal szeretnénk egy közös albérletbe költözni és az egyiknek az ismerősétől lett is egy nagyon jó lehetőség.

A baj az hogy van 2 nagyobb hálószoba és egy kisebb (nekik 10 fölött van a m2 a másik meg 9) Különösebben nem zavar, hogy pici mert ugyan akkora minta a mostani szobám, de ugyan annyit kéne fizetnem.

Nekem ez nagyon fura, annyira még nem vagyunk jóban hogy könnyedén mondjam ez így nem fer. Kéne? Amitől még félek hogy rajtam kívűl még vannak más szaktársaim is akik mennének, szóval ezért se merek nagyon pampogni, mert akkor kersnek egy másikat.

2017. jún. 19. 08:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
En is voltam mar hasonlo helyzetben. Egyik osztalytarsam ismerosenek volt egy kiado lakasa es o is szolt, hogy erdekel-e. Volt egy kicsi szoba, amit o vett ki, meg egy nagy, amin egy masik fiuval kellett osztozzak, de legalabb volt balkonunk. A vicc csak az volt, hogy a nagy szobaert ketten kifizettuk a teljes ar 65%-at, o meg 35%-ot fizetett egy sajat szobaert. Mindenkinek az elso gondolata az, hogy mekkora idiotak vagyunk, hogy igy atvert minket, viszont megis belementunk, mert ilyen jo aron sehol mashol nem talaltunk volna ilyen jo lakast. Eszunkbe jutott az is, hogy lealkudjuk a 65-35-ot legalabb 60-40-re, de siman benne volt a pakliban, hogy talal helyettunk mast es akkor csak magunkat szivatjuk meg. Ahogy az elozo is irta, ha talalsz a mostaninal jobb lehetoseget, akkor fogadd el azt, vagy kezdj el a jelenlegirol alkudozni. Hogyha viszont nem talalsz jobbat, akkor fogadd el a mostanit, foleg ha meg igyis megeri neked.
2017. jún. 21. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!