Aki nem a szülővárosában lakik albérletben, az hogy szokott egyik albiból a másikba költözni?
Most 3 évet laktam egy helyen, de menni kell tulajdonosváltás miatt. És most nézem, hogy van itt saját ágyam, matracom, forgós székem, több zsákra való ruháim és (tan)könyveim, porszívó amit én vettem, stb-stb. (Most csak a legnagyobbakat/-nehezebbeket akartam írni, de még hosszú lenne a lista)
Ezeket hogy vigyem el innen az új helyre amit majd találunk?
Feltételezve, hogy a családod sem autókázik párszáz km-t csak azért, hogy sok-sok fuvarral átvigye a cuccaidat egyik helyről a másikra
23/F
10
Volt olyan érzésem, hogy ingyen szeretnéd megoldani. Ez okozza a problémát.
Mire számítottál, valaki felajánlja hogy elcuccol?
13:
Nem, nem ingyen. Mondjuk 5 ezret simán adnék valakinek, aki autóval vállalja hogy rászán pár órát és néhány fuvart. Ha lenne közeli jó barátom itt a városban kocsival, neki is adnék ennyit, nem engedném hogy ingyen csinálja.
15: Rendben, de ez már csak utólag okosság, akkor is ha én mondtam volna. Ez most nem segít konkrétan hogy tudom/tudod régen egyszer mit kellett volna máshogy csinálni.
16. Te miért nem viselkedsz normálisan? A valóságban is így beszélsz az emberekkel? (Előző oldali válaszod alapján is) Én végig normális maradtam, az első oldali piszkálódások után is.
Arról nem is beszélek hogy én is tudom ez egy jelképesebb összeg, de már volt szó hogy nem hivatásos költöztetőt keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!