Itthon éljek a szeretett családommal és okés melóval, vagy költözzek nagyvárosba, ahol lehet nőm? 24f. Melyik életet válasszam? Nehéz a kérdés.
nem, helyben nem lehet nőm.
nem szeretem annyira Bp-t, koszos, büdös, omlanak a falak mindenhol, putri stb.
viszont ott könnyen lehetnek nőim. kb ennyi
az albérlet viszont sok pénzemet elviszi..
melyik élet legyen?
"Nehéz a kérdés."
Csak egy igazi vesztesnek, aki mar reg leirta magat. Nekem abban a korban mar reg nem volt kerdes.
A normális életet válaszd, leszakadás anyádról és saját élet megteremtése. Barátnővel, családdal, lakással.
Pesten keresd meg a nem putri részeket, van olyan csak többe kerül. Az elvárt életszínvonaladhoz keress munkát.
Attól függ, ha "okosan" akarod játszani akkor maradj otthon dolgozz keményen és tedd félre a fizetésed nagy részét ( Gondolom az ételt és rezsit a szüleid fizetik), hogy majd később vehess egy lakást Budapesten.
Vagy költözz el most, ha Budapesten annyival jobb lesz a fizetésed, hogy hasonló összeget félre tudsz rakni a bérleti díj mellet.
A helyzetedtől függ, de törekedj az elszakadásra.
itt helyben nagyon keveset keresnék, de kb. azt félre is tudnám rakni.
bp-n sokkal kevesebb maradna meg, miután kifizetem az albérletet, hiába magasabb kicsivel a fizetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!