H hogyvan ez a kolesz-os fürdés? Mert nekem 1 ismerősöm azt mondta h ahova ő jár ottvan 4fülke, na most h van ez? Bent a fülkébe veszed le magadról a cuccokat v még előtte?
Ez úgy van, hogy éjfél után 3 órával bemész a fürdőbe és ruhástól lefürdesz :D
Mert tisztálkodni szeretnél.
Meg egyben ruhát mosni is, ha együtt a kettő lehetőség.
Mi az hogy "ilyenek megtalálnak?"
Ember, épp segíteni szerettem volna.
Már kinőttem a "koleszt" kb. 45 éve és sok máson is átestem.
(előző voltam)
Blanka
Azért írtam az " ilyeneket " mert attól függetlenül h név nélkül írok ki vmit , te meg név nélkül válaszolsz , attól függetlenül lehetne értelmes válaszokat is adni nem?
hanem tetszik v nem tudsz értelmes választ adni akkor nem kell hozzákommentelni , köszi
Kétféle lehet: vagy vannak közös zuhanyzók, aminek van egy kis előtere, padokkal, fogassal. Ott tudsz levetkőzni, választasz egy zuhanyállást, bemész, zuhanyzol, kijössz és felöltözöl.
A másik, hogy nagyobb fülkék vannak sorban, a fülkében van a pad, fogas. Akkor benn a fülkében vetkőzöl, zuhanyzol, öltözöl, kijössz. Ez koleszokban ritkább, inkább kempingekben, hostelekben van ilyen.
Sok koleszban pedig saját fürdő van a szobákhoz.
#4 vagyok
"Azért írtam az " ilyeneket " mert attól függetlenül h név nélkül írok ki vmit , te meg név nélkül válaszolsz ,"
Ezt Te írtad.
A kérdésed eleve "név nélküli, ugye?
Mi a lényeges Neked?
A névnélküliség, vagy az, hogy nem tudsz mit kezdeni egy "kolesz" fürdőzéssel?
Ez a fő kérdés.
Magánban írhatsz, akkor nem vagyok "névnélküli".
Mi a baj, hogy nyilvános kérdés tettél fel a problémádról?
Ehhez minek "név"?
Közös zuhanyzós koliban nem éltem (nálunk szobánként van) de tábori tapasztalat ha szégyenlős vagy:
Szobában fehérneműre vetkőzöl, magadra tekersz egy törölközőt, kimész a zuhanyzóba, ott a fülkében leveszed a maradék ruhát, törülköző vissza kint lepakolod a többi dolgodhoz, letusolsz, nagyjából megtörülközöl a fülkében, kilépsz a pizsifelsőért és bugyiért, bent felveszed őket utána pedig mehetsz vissza a szobába. Egyébként a kolis lét alatt csökkenni fog a szégyenlősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!